A tenziós fejfájás (vagy másmilyen fejfájás) jelentkezett valakinél csak féloldalasan és éjjel-nappal folyamatosan hetekig? Nem lüktet, folyamatos.
Figyelt kérdés
2022. jan. 14. 15:16
21/23 anonim válasza:
Szia! Mintha én írtam volna le a problémádat, ugyanilyen jellegű volt a fájdalom, mint neked. Anno 4 éve nekem októbertől következő év júliusig fájt. Már azt hittem megbolondulok, semmilyen gyógyszer nem hatott. Az MR negatív lett, az ideggyógyász Milgammát javasolt, attól sem lett jobb. Majd elmentem egy másik dokihoz, aki a Teperint írta fel. Pár nap után mintha elvágták volna, teljesen megszűnt. Azóta is előjön néha, de max. 1-2 hétig tart.
22/23 A kérdező kommentje:
Szia 21-es!
Én is Teperint kaptam végül, már hónapok óta szedem. Te azóta is szeder, vagy mennyi idő után és fokozatosan sikerült letenni? Én próbáltam de akkor újra fájt.. pedig fokozatosan, 3/4 szemét, fél szemet, de akkor már fájt és elviselhetetlen depresszió gyötört. Azelőtt nem.
Ígyhát szedem azóta is.
Köszönöm előre is!
2022. jún. 13. 16:33
23/23 anonim válasza:
Szia. Azóta hogy vagy ? Nekem is nagyon hasonlók a tüneteim de én még csak most kezdtem el vizsgalatokra jarni, meg nem tudok semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!