Mi okozza ezt? Aki tud segítsen kérem.
Sziasztok. Kb 3 hónapja elkezdett fájni mind a kettő fülem és sípolni is.
Elmentem fül-orr-gégészetre aki idegszálgyulladást állapított meg.
Kaptam orvosságot és a fájdalom enyhült viszont a fülzúgás(csengés/sípolás) erősen megmaradt. Visszamentem többször is a gégészhez, aki azt mondta nála már minden rendben, menjek el fogorvoshoz lehet ott van a baj. Elmentem fogorvoshoz, ott mindent rendben talált. Aztán elküldött neurologushoz. Oda is elmentem elvégezte az EEG vizsgálatot, aztá megvizsgált és ő is mindent rendben talált . Kipróbáltam már gyógynövényteákat, vitaminokat mindent, de ez a fülcsengés nem akar megszűnni. Mi lehet a baj? Már nagyon idegesít alig tudok tőle elaludni...mi okozhat még fülcsengést amit nem vizsgáltak ki?
20 éves fiú vagyok csak nem 60 még nincs itt az ideje, hogy sípoljon a fülem. Aki tud segítsen kérem. Köszönöm.
Mi lett veled kérdező?
Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Nekem pfizer oltás óta sípol a fülem. Először csak az egyik, most már mindkettő.
Nekem ezelőtt nem volt ilyen problémám.
Kaptál rá valamit? Elmúlt? Ki oldotta meg végül? Neurológus, vagy fül orr gégész?
Köszönöm hogy válaszoltál.
Jobbulást neked, remélem mielőbb rájönnek az okára. Ha esetleg közelebb kerülsz a megoldáshoz írj kérlek.
Már én sem nagyon tudom hova forduljak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!