Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozza ezt? Aki tud segítse...

Mi okozza ezt? Aki tud segítsen kérem.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kb 3 hónapja elkezdett fájni mind a kettő fülem és sípolni is.

Elmentem fül-orr-gégészetre aki idegszálgyulladást állapított meg.

Kaptam orvosságot és a fájdalom enyhült viszont a fülzúgás(csengés/sípolás) erősen megmaradt. Visszamentem többször is a gégészhez, aki azt mondta nála már minden rendben, menjek el fogorvoshoz lehet ott van a baj. Elmentem fogorvoshoz, ott mindent rendben talált. Aztán elküldött neurologushoz. Oda is elmentem elvégezte az EEG vizsgálatot, aztá megvizsgált és ő is mindent rendben talált . Kipróbáltam már gyógynövényteákat, vitaminokat mindent, de ez a fülcsengés nem akar megszűnni. Mi lehet a baj? Már nagyon idegesít alig tudok tőle elaludni...mi okozhat még fülcsengést amit nem vizsgáltak ki?

20 éves fiú vagyok csak nem 60 még nincs itt az ideje, hogy sípoljon a fülem. Aki tud segítsen kérem. Köszönöm.

2022. jan. 13. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudsz valakit megkerni, hogy forditson? Vagy amugy ilyenkor az onkormanyzat nem biztosit forditot? Utana kell nezni, hatha.
2022. jan. 13. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi lett veled kérdező?

Hasonló helyzetben vagyok, mint te. Nekem pfizer oltás óta sípol a fülem. Először csak az egyik, most már mindkettő.

Nekem ezelőtt nem volt ilyen problémám.

Kaptál rá valamit? Elmúlt? Ki oldotta meg végül? Neurológus, vagy fül orr gégész?

2022. jan. 30. 20:32
 13/14 A kérdező kommentje:
Senki nem oldotta meg ugyan úgy sípol. Febr.10 re vagyok berendelve Pozsonyba, felkerestem egy profit hátha segít , mert kibírhatatlan nálam már erős depressziót okozott.
2022. jan. 31. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm hogy válaszoltál.

Jobbulást neked, remélem mielőbb rájönnek az okára. Ha esetleg közelebb kerülsz a megoldáshoz írj kérlek.

Már én sem nagyon tudom hova forduljak ezzel.

2022. febr. 2. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!