Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi okozza ezt? Aki tud segítse...

Mi okozza ezt? Aki tud segítsen kérem.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kb 3 hónapja elkezdett fájni mind a kettő fülem és sípolni is.

Elmentem fül-orr-gégészetre aki idegszálgyulladást állapított meg.

Kaptam orvosságot és a fájdalom enyhült viszont a fülzúgás(csengés/sípolás) erősen megmaradt. Visszamentem többször is a gégészhez, aki azt mondta nála már minden rendben, menjek el fogorvoshoz lehet ott van a baj. Elmentem fogorvoshoz, ott mindent rendben talált. Aztán elküldött neurologushoz. Oda is elmentem elvégezte az EEG vizsgálatot, aztá megvizsgált és ő is mindent rendben talált . Kipróbáltam már gyógynövényteákat, vitaminokat mindent, de ez a fülcsengés nem akar megszűnni. Mi lehet a baj? Már nagyon idegesít alig tudok tőle elaludni...mi okozhat még fülcsengést amit nem vizsgáltak ki?

20 éves fiú vagyok csak nem 60 még nincs itt az ideje, hogy sípoljon a fülem. Aki tud segítsen kérem. Köszönöm.

2022. jan. 13. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fogorvosnál panoráma rtg is volt?
2022. jan. 13. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkeppen menj el meg ful-orr gegeszetre, ne hagyd magad! A fulzugasra vannak kezelesi modok, az elso 1 evben lehet erte tenni valamit, utana mar nem nagyon.

Mozgass meg minden kovet, keresd fel a legjobb orvosokat az orszagban, hatha.

10 eves korom ota zug a fulem, az eletem egy pokol, megoldas nekem mar nincs. Nem kivanom ezt senkinek, egy nyugodt ejszakam nem volt mar 14 eve.

2022. jan. 13. 18:46
 3/14 A kérdező kommentje:

Azt mondta a fogorvos, hogy RTG-t felesleges csinálni, mert a fogaim szépek és ápoltak, ha lenne valami elváltozás azt ő látná.(ezt mondta)

Meg azt is mondta, ha a fogam miatt lenne, akkor az egy oldal zúgna, nekem pedig mindkettő zúg.

A fül-orr-gégésznél az elmúlt 3 hónapban (tudom hihetetlen), de már hatszor voltam. Az utolsó alkalomnál mérgében, úgymond "kidobott", hogy nála már nincs keresni valóm.

2022. jan. 13. 18:51
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért oltattad be magad?
2022. jan. 13. 18:58
 5/14 A kérdező kommentje:

Az oltás előtt is sípolt a fülem.

De a kérdésedre válaszolva azért, mert ha egy sima náthát is elkapok, úgy érzem, hogy itt a vég. Ha a "lázam" 37.3 (ami nem láz) úgy érzem nem élem túl.

És nem volt kedvem kockáctatni, hogy elkapjam azt a szart.

2022. jan. 13. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Semmit nem ér az oltás, hanem csak felerősíti a lappangó betegségeket.
2022. jan. 13. 19:07
 7/14 anonim ***** válasza:

Én itt próbálnám meg mihamarabb:

[link]

[link] betegeinknek/jarobeteg-ellatas/audiologiai-szakambulancia/

2022. jan. 13. 19:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Koponya ct? Barátomat ilyen tünettel a neurológus elküldte...
2022. jan. 13. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
Bizony, neurologushoz is kell menni es termeszetesen masik ful-orr-gegeszetre, ne hozza menj vissza, de ez egyertelmu szerintem.
2022. jan. 13. 20:15
 10/14 A kérdező kommentje:

Engem nem küldött el koponya CT-re, nekem ott csináltak EEG-t. Ha kóros elváltozás lett volna az kimutatta volna szerintem, és akkor küldött volna CT-re.

Felkeresek egy másik szakorvost csak nem túl könnyű, mert én felvidéken élek, felvidéki magyar vagyok és nem nagyon beszélek szlovákul, ez ag egy fül-orr-gégész tud magyarul azért mentem mindig hozzá.

2022. jan. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!