Pozitív PCR teszt esetén van teendőm?
Mármint a 10 nap karanténon kívül. Fognak keresni bárhonnan? Magánúton teszteltettem. A háziorvosnak jeleztem e-mailben a dolgot önszorgalomból.
Tavaly tavasszal tudom, hogy rendszeresen jöttek ellenőrizni a rendőrök ilyenkor, illetve a piros papírt is ki kellett ragasztani. Ezek még most is megvannak?
Elvileg meg, gyakorlatilag közel sem biztos, hogy sor kerül rá.
Párom 3 nappal előbb produkált pozitív tesztet mint én. Lejelentettük őt is, engem is. Ő kapott határozatot, kellett alkalmazást letölteni is. Nekem nem volt semmi, pedig ráadásul eü dolgozó vagyok:D
Hat tavaly tavasszal, aprilisban voltam beteg. A 10 napot az elso tunettol szamitottak, hatarozatot nem kaptam mert husvet volt es tavaszi szunet, a haziorvosnak szoltunk, hogy mar a gyorsteszt pozitiv volt. Nem volt se matrica, se alkalmazas, se ellenorzes :D
Anyukam kolleganojenek a ferje rendor, azt mondta, hogy mar tobbet nem jarnak ki ellenorizni. (kis erdekesseg: volt olyan idoszak, mikor nem volt rendor aki kimenjen, ezert azok mentek ellenorizni, akik karantenban voltak, betegen)
Jo pihit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!