Pozitív covid gyorsteszt után negatív PCR teszt pár órával később. Melyik lehet valós?
Tapasztaltatok már ilyet? Melyik lehet a valós?
A gyorsteszt nem teljesen étgyomorra (30 perccel egy kávé után), otthon készült. Pozitív lett.
A PCR 7 órával később, éhgyomorra. Negatív lett.
A tünetek covid gyanúsak: 2 hete orrfolyás, köhögés, 3-4 napja szaglás- és ízlelésvesztés. Az illető nem gyenge, nem rossz a közérzete.
Szerintetek?
Kell még egy PCR.
Gyorsteszt milyen? IGM vagy IGG pozitív?
A gyorsteszt nem antitestet nézett, hanem antigént, nem tudom annak mi a másik megnevezése, de ilyen orrba dugós, pálcikás dolog volt, de a vércseppentős antianyagos.
Csináltatnánk új PCR-t, de 3 héten belül ez volt a 3. PCR, egy volt a betegség előtt, egy a náthás tüneteknél, egy a náthás tünetek felerősödése után 2 nappal, a szaglás és ízlelés elvesztése után 1 nappal + volt az orrbadugós gyorsteszt. Szegénynek már teljesen sebes ígyis az orra, bár lehet garatból is nézni, de már nem akar többet.
Oltokozpont.hu, nézd meg nyugodtan a szabad időpontokat, látni fogod, hogy kb bármikor mehetsz, mert több helyszínen fogadnak és elég gyorsan megy.
#1 vagyok, akkor felesleges kínozni.
A lényeg, hogy gyógyuljon. Mivel speciális kezelés nem nagyon van, úgyis mindegy, hogy mi volt. Legfeljebb meg lehet próbálni otthon egy ilyen 5 ezer forintos ujjbegyvérböl végezhető tesztet.
Gyerek a páciens?
Jaj, bocsánat, most olvasom, hogy elírtam 1-2 szót.🙃
Úgy beszéltük, hogy majd kb 1,5 hónap múlva vérből megnézzük van-e ellenanyagunk, addig pedig ahogy mondod sajna csak sodródni tudunk az árral.
A férjemnek volt teszt-sorozata, de baba is van itthon és pont most kapna oltásokat azért akartuk ennyire megtudni, hogy akkor most mit hozhattunk haza, de legjobb ez ügyben úgy cselekedni, mintha covid lenne szerintem, aztán picit csúsztatunk az oltáson, ha addig a babán nem lesz több tünet (most náthás ő is szegény). Hát nem vagyok nyugodt, de sajna ez az időszak sokaknál nem a nyugalomról szól szerintem ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!