Covid vedettsegi kártyát hogy tudok igényelni?
A feleségemnek a PCR tesztje lett pozitív így neki automatikusan kuldtek vedettsegi kártyát. Nekem már a gyorsteszt is kimutatta, hogy covidos vagyok viszont nincs az ugyfelkapun sem vedettsegi kártya QR kodom.
Azt mondta a háziorvos menjek a kormányablakba a karantén feloldo lapommal. Elmentem de csak kinevettek, hogy ők ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Mind kettonket mentosok teszteltek.
Beszéltem a haziorvossal és a központtal is. Igaza volt a négyesnek. Jelezték, hogy január végig meg kell kapnom a kartyam, ha nem kapom felülvizsgálati kérelmet kell beadni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Szia. Akkor most betegség után automatikusan kiküldik a kártyát? A 14éves gyermekem most esett át a covidon.
Köszönöm válaszodat!
Szia!
Igen, ha megkapta a karantén végét jelző dokumentumot e-mailben.
Pcr tesztet csináltak akkor ugyfelkapun keresztül le lehet tölteni a vedettsegi igazolást.
Ha pedig gyors teszt volt akkor a haziorvos viszi fel a rendszerbe, hogy igazolt beteg volt és igazoltan gyógyult.
Már megerkezett nekem is a kártyám.
Jó egészséget kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!