Mi okozhatja a szédülést ? Bárkinek volt már hasonló?
Figyelt kérdés
Végső elkeseredés miatt írok ide (hátha van sorstársam). Másfél éve szédülök lassan. Azt érzem, hogy rángatnak ide-oda. Tehát én mozgok a környezetemhez képest, de nem elájulni akarok. Voltam több neurológusnál csináltam MRI koponya (kontrasztanyaggal és nélküle) mindkettő negatív lett. Akkor erősödik ha megtámasztom a fejem a tarkómnál, lent ahol a nyakam találkozik a koponya aljával. Olyan mintha állandóan feszes lenne ott valami, és kihatna a bal kezemre, vagyis inkább a lapockának a mozgatására. Gyakran érzek fájdalommentes lüktetést is ott a nyakam felső részében. Nem tudom már mit csináljak, vagy hova kellene ezzel mennem, mert már hülyének néznek, mindenütt.2022. jan. 11. 11:43
11/15 A kérdező kommentje:
A koponya MRI negatív duplán már rámegy a gatyám is erre. A nyaki sérvet kimutatja egy röntgen?
Elmegyek a héten Dopplerre, meg kérek időpontot szemészetre meg reumatológushoz. De ha valakinek van még ötlete írja.
2022. jan. 11. 18:51
12/15 anonim válasza:
Nem, nyaki sérvnél az rtg nem elég, mert nem mutat ki mindent. MRI-t szoktak kérni.
Én azt ajánlanám, hogy várd ki a reumatológiai és szemészeti vizsgálatot. A képalkotó diagnosztikai vizsgálatokkal csak vaktában tapogatózol, és pénzkidobás lesz a vége. Az adott szakorvos el fogja mondani, hogy mit gondol szükségesnek, és az alapján lehet majd szervezni a további vizsgálatokat. (7#)
13/15 A kérdező kommentje:
Csak már annyira megkeseríti az életem, hogy úgy érzem azzal is előrébb lennék ha már a kész letettel mennék oda.
2022. jan. 11. 20:49
14/15 A kérdező kommentje:
Voltam szemésznél semmit sem talált. Csak azt, mondta valószínű a lencse miatt látok kettősen néha gépen, ami rosszul van az egyik szememnél beállítva.
2022. jan. 13. 14:41
15/15 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok én is. Állandóan szédülök. Leleteim negativak. En olvastam a mal de debarquement szindrómarol. Szerintem ez lehet nálam. Olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!