Mi okozhatja a szédülést ? Bárkinek volt már hasonló?
Ideg becsípődés? Nem tudom csak találgatok. Egy ismerősömnek volt ilyen. Egy csontkovács kiszedte neki. Orvosok lesarlatánozták, de a szédülés az elmúlt.
Nekem gyógyszerek, tartós antibiás kezelés okozta. Fél évig szédültem. Lökdöstek mindenhova, majd egy patikus az asztalra csapott hogy antibiát szedetnek velem fél éve és egy orvosnak se esik le hogy ez egy tankönyvi eset. Persze a vérképem se volt jó, meg félre kalapált a szívem is. Patikus nő gyógyított meg.
Más orvoshoz mennék a helyedben. Több szem többet lát alapon.
Voltam 3 neurológusnál. És egy otoneurológusnál. Az otos csak annyit mondott, hogy a bal szemem és a fejem mozgása között van kis eltérés, de a normál határban benne vagyok.
Néha cseng a fülem, de tényleg ritkán. Inkább ez a kurcsa lüktetés zavar a fejemben, illetve a kettős látás. Meg ez az érzés, hogy olyan mintha megfeszülne a nyakam ha hátrahúzom a fejem. A szédüléshez már kezdek hozzászokni.
Szerintem ne kenődj el. Elhiszem hogy rossz. Nekem is nehéz volt míg véletlen sodorta elém a megoldást. Ne ad fel ha néha lelkileg magad alatt is vagy.
Az vicces hogy itt kell ötleteljünk de az orvosoknak nem jut eszébe a szemészet. Pedig rengeteg mindent meg lehet ott találni.
Egy családi tragédia kapcsán tudtuk meg hogy a szemben ennek már jóval előtte jelei voltak és valószínűleg meg lehetett volna előzni ha elmegy szemészetre, de csak pattogott a különböző doktorok között és senki nem érezte feladatának hogy szóljon hogy egy szemészet sok mindent meg tud állapítani vagy kizárni és teljesen fájdalommentes illetve gyors.
Úgy hogy ez egy jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!