Kozepful gyulladas kezelese hazilag?
Ha kezdodo, akkor menj be a patikaba es kerj ra valami fulcseppet. Regebben nekem sokszor begyulladt a fulem, neha sikerult megusznom veny nelkul kaphato cseppel, de csak akkor, ha meg nagyon az elejen elkaptam a dolgot.
Mondjuk a te esetedben, mivel nem is hallasz ra, szerintem surgosen orvoshoz kene menned, maradando hallaskarosodast is szerezhetsz egy kezeletlen gyulladas miatt...
Amugy meg fizesd magad utan a tb-t.
Nincs
Menj orvoshoz
Ugyanúgy el fog látni, csak ki kell fizetned a gyógyszer teljes árát
Meg fogsz süketülni, ha nem mész el
Attól, hogy nem vagy bejelentbe - legalábbis azt jelenti a fekete munka- még magad után kell fizetni a egészségügyi_szolgáltatási_járulékot. Olyan minta nem dolgoznál - nem jár már az álláskeresési járadék, szoc. támogatásra meg nem vagy jogosult- akkor magad után kell fizetned az egészségügyi_szolgáltatási_járulékot.
Hiába nem veszel igénybe állami eü szolgáltatást, a NAV az elmaradt havi 8000 Ft eü. járulékot+kamatokat behajtja. Kb. akkor lépnek amikor már 500.00 Ft-t körüli a tartozásod. Szóval ezt így is úgy is fizetni fogod kérdező...ergo menj orvoshoz, akkor legalább meggyógyítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!