Mit csináljak tesi órán asztmával és túlsúllyal?
Részvétem kérdező, nekem is gimis korszakomban a testnevelés órák voltak a rémálmaim. Én is túlsúlyos voltam akkor (164/72), egy szadista volt a testnevelés tanárunk, rendszerint futtatott minket, a háromnegyed órás testnevelés órákból az órák legalább fele mindig futás volt. Azt tudni kell rólam, hogy sajnos már 14 éves koromra nagyra nőttek a melleim, és csak úgy tudtam futni, ha mindkét kezemmel erősen leszorítottam a mellkasomra (máshogy nem is tudtam volna, mert ha nem szorítottam volna magamhoz, akkor "ugrált" volna, amit amúgy sem lehet elviselni, mert elég durva fájdalommal járt. Tesióra után a következő 1-2 órában elvörösödött fejjel, sokáig ziláltam, szájamon át kapkodtam a levegőt, 5zar érzés volt... régen volt ez már, még a 90-es években, örülök hogy vége annak a korszaknak.
Kitartást neked, majd csak véget ér egyszer ez is! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!