Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit csináljak tesi órán...

Mit csináljak tesi órán asztmával és túlsúllyal?

Figyelt kérdés
Asztmás vagyok és túlsúlyos, az orvosok azt mondják gyanús tüneteim vannak és valószínűleg alulműködő pajzsmirigyem van, ami végképp elkeserít, pár nap múlva nézik a véremet. Tesi órán ÁLLANDÓAN futunk, és alig kapok levegőt, állandóan sípolok és zihálok de 1 perc futás után már érzem hogy rossz. Orvoshoz időpont jó pár hét múlva van, addig meg lesz csomó tesi óránk és csak az orvosi igazolást fogadja el a tanár. Mit csináljak?

2022. jan. 10. 23:06
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
és kérdező, örülök hogy egészséges életre törekszel, csak így tovább
2022. jan. 14. 14:42
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem kérdező, nekem is gimis korszakomban a testnevelés órák voltak a rémálmaim. Én is túlsúlyos voltam akkor (164/72), egy szadista volt a testnevelés tanárunk, rendszerint futtatott minket, a háromnegyed órás testnevelés órákból az órák legalább fele mindig futás volt. Azt tudni kell rólam, hogy sajnos már 14 éves koromra nagyra nőttek a melleim, és csak úgy tudtam futni, ha mindkét kezemmel erősen leszorítottam a mellkasomra (máshogy nem is tudtam volna, mert ha nem szorítottam volna magamhoz, akkor "ugrált" volna, amit amúgy sem lehet elviselni, mert elég durva fájdalommal járt. Tesióra után a következő 1-2 órában elvörösödött fejjel, sokáig ziláltam, szájamon át kapkodtam a levegőt, 5zar érzés volt... régen volt ez már, még a 90-es években, örülök hogy vége annak a korszaknak.

Kitartást neked, majd csak véget ér egyszer ez is! :)

2022. márc. 1. 15:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!