Mire utalhatnak az alábbi tüneteim? Hogyan kezeljem magam, hogy jobban legyek?
A páromnak hőemelkedése volt, köhögött, gyengének érezte magát. Ő már jobban van de most én robbantam le.
Tegnap délután annyira elkezdett görcsölni a bal lábam, hogy este fájdalomcsillapítót kellett bevennem, nem tudtam tőle aludni. Ma napközben folyamatosan hidegrázásom volt, most is van. Váladékosat köhögök. Elkezdett görcsölni a bal karom, de a bal lábam is kezd megint. 36,6-37,0 a hőm.
Most komolyan azt várod, hogy majd itt diagnosztizálni fog valaki?
És mi lesz, majd eldöntöd, hogy kinek a diagnózisa a legszimpatikusabb és akkor nyomsz neki zöldet?
Menj orvoshoz, de legalább hívd fel a háziorvosodat!
A háziorvosom nem foglalkozik csak idősökkel...
Akárhányszor fordultam hozzá problémával mindig azt mondta, hogy pihenjek + algoflex.
Telefonon elérni is szinte lehetetlen a rendelőt.
21 éves lány vagyok.
Így tünetek alapján valamilyen felsőlégúti betegségnek tűnik. Hiszen köhögtök, elég nehéz másra gondolni. És a hőemelkedés + hidegrázás + elesettség ez elég COVID gyanús, az szokott így... "köcsögösködni":D nincs rá jobb szó:D
Patikában vegyetek orrbatolós gyorstesztet, abból kiderül, hogy COVID-e vagy sem.. bár az omikront nem mutatja ki rendesen, pedig most az a divat, szóval igazából.. ne vegyél tesztet, fölösleges pénzkidobás:D
A zsibbadás... hááát.. igyál sok folyaédkot, milgamma, magnab6
Izomgörcsök előfordulnak lázas állapotban. Amit tudsz tenni az az, hogy viszel be elég sót, magnéziumot a szervezetedbe és ne erőltesd meg magad. A COVID szar, elég random tüneteket tud produkálni, de ha nincs magas lázad vagy fulladásod, igazából szinte biztos, hogy baj nélkül átvészeled. De inkább vegyél ki pár nap szabadságot / betegszabit és pihenj. Mondjuk ezt a hetet, vagy csütörtökig.
Miután köhögsz és láthatóan párod fertőzöt tmeg, úgyis fertőző, akármi is ez, szóval ne menj emberek közé.
A teszttel az a gond, hogy igazából értelmetlen. Leteszteled magad és kiderül, hogy
COVID - mit teszel? otthon maradsz betegeskedni.
nem COVID - mit teszel? Otthon maradsz betegeskedni.
Akkor meg?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!