Nikch kérdése:
Mire utalhatnak a tüneteim?
Figyelt kérdés
Ha nem étkezek időbe nagyon rosszul érzem magam. Fejfájás,melegérzet és a legvégső a teljes elájulás (erre még csak háromszor volt példa). Azonban a legutolsó alkalommal ettem az ájulást megelőzően kb 2 órával. Ilyenkor minden elsötétül,aki pedig velem van azt mondja nyitva a szemem,de én nem vagyok magamnál,ha pofoznak arra se eszmélek. Legutóbb nagyon bestresszeltem egy kisebb nőgyógyászati műtét miatt,ahogy vége lett felkeltem és elájultam. Mit jelezhetnek ezek? Inzulinrezisztencia vagy valami pszihés betegség? Hozzátenném,vannak hangulatingadozásaim is. De éhségkor mindig jelentkezik valami tünet.2017. márc. 29. 19:58
2/6 A kérdező kommentje:
Egy éve,akkor éhgyomorra 4,7 volt.
2017. márc. 29. 20:01
3/6 A kérdező kommentje:
És kb fél éve erős hajhullásom van.
2017. márc. 29. 20:03
5/6 anonim válasza:
Menj endokrinológushoz! IR miatt lehet mindez, plusz a hajhullás.
6/6 A kérdező kommentje:
Azota olvasgatok,ès akkor a bőrszarazsagot is emellè tudhatom.
2017. márc. 30. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!