Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nyomás a fejben és a szemekben?

Nyomás a fejben és a szemekben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

24 éves vagyok 22 évesen hodgkin limfomam( nyirokrendszer rosszindulatú betegsége) volt a mellkason ám voltak a nyirokcsomók. Kaptam 12 kemot amitől azóta tunetmentes vagyok de 10 évig járnom kell ellenőrzésre utoljára decemberben voltam vervetelen az teljesen rendben volt. Pet CT csak 2020 szeptemberben volt legközelebb majd májusban megyek szerintem akkor lesz pet CT is.

Szóval múlt hét kedden kezdődött, hogy először a szívemnel éreztem mintha így néha bele szurna ez két napig tartott aztán elmúlt majd mikor elmúlt elkezdtem a homlokom és a szememben, az orrom alá(szóval az arcom felső részén) érezni nyomást...nem tudom máshogy elmondani mert nem mondanám fájdalommak csak nyomásnak.

A vérnyomásom néha felment olyan 140 re de ez szerintem a stressztől vagy nemtudom...

Mivel péntekig sem múlt el ez a nyomás a fejemben/arcom felső részén ezért elmentem a háziorvoshoz aki megmérte a vérnyomásom ott is 140/100 volt. Aztmondta, hogy ez lehet az izgalom től biztosan nem ezért érzem ezt, hanem lehet valami vírus vagy ilyesmi...csinált nekem covid tesztet...a gyorsteszt negatív lett a pcr tesztnek majd 3 nap múlva lesz eredménye.

Aztmondta lehet, hogy arcureg gyulladás ezért írt fel antibiotikumot, gyulladáscsökkentőt és orrsprayt... vagy a vérnyomásom de a vérnyomásom itthon merem és nem magas arcureg gyulladásra meg azért nem gondolok mert nem voltam nathas és nem is vagyok...mitől lenne akkor?

Ez a nyomás egyébként a fejemből azóta elmúlt legalábbis csak néha érzem de a szememben még mindig tart...ott sem folyamatosan már de azért érzem.

Nagyon félek mar, hogy nem e a limfóma van a fejemben...igaz ez nagyon ritka de mégis én mindig ettől félek aki átesett ilyen betegségen az tudja...sajnos ez milyen.

Volt valakinek már ilyen nyomás a fejében vagy a szemeinel? Ha igen mitől volt? A googleba ha beirom egyszerre az agydaganatot és a magas vérnyomást dobja ki szóval mást nagyon nem olvastam még ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt hátha volt már valakivel ilyen.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2022. jan. 9. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Migréntől volt ilyen nyomás nekem és fejfájás, szerintem ez tipikus. Illetve az ilyen tartós fejfájás, akár fogak miatt is lehet. Bölcsességfogad megvan, kibújt?
2022. jan. 9. 18:47
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát van egy rossz fogam hátul

A bölcsesség fogaim megvannak

2022. jan. 9. 19:01
 3/16 A kérdező kommentje:
a háziorvos végül aztmondta arcureg gyulladas de ezt röntgen nélkül meglehet így mondani? Beszéltem antibiotikumot gyulladas csökkentő orrsprayt de még mindig érzem a szememnek azt a nyomást néha a fejemben is. Ma elmentem full orr gégészhez aki szintén igazából semmit sem mondott csak írt fel O is egy antibiotikumot és hogy melegítsem. Szerintetek ez tényleg arcüreggyulladás lehet? Már egyre jobban félek, hogy a limfóma miatt lehet valami....már hetek óta érzem ezt a nyomást a szemeimnel...
2022. jan. 18. 17:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj röntgenre beutalót, a dokinak mondtad, hogy mitől félsz?
2022. jan. 18. 17:27
 5/16 A kérdező kommentje:
A fül orr gégésznek nem
2022. jan. 19. 01:32
 6/16 A kérdező kommentje:
A háziorvosnak igen...aztmondta hogy ne gondoljak ilyenekre. Mert kérdeztem tőle, hogy ugye nem attól lehet és hogy nem e kéne vissza mennem a hematologiara aztmondta nem ne gondoljak ilyenekre két hét múlva ha nem múlik akkor menjek vissza elküld vérvételre ....ennek penteken lesz 2 hete.
2022. jan. 19. 01:37
 7/16 anonim ***** válasza:
De miért a háziorvoshoz mész vissza? A szakorvosodhoz menj, vagy hívd fel, hogy küldjön valamerre, mert ez a problémád. A háziorvosod csak nyugtatgatni fog, de semmire nem mész vele, mindenre aut fogja mondani, hogy fiatal vagy, ne aggódj, kicsi az esélye...ezekkel nem vagy előrébb.
2022. jan. 19. 09:49
 8/16 A kérdező kommentje:
A szakorvosom egy másik városban van és decemberben voltam nála vervetelen minden rendben volt gondoltam először elmegyek a háziorvoshoz
2022. jan. 19. 11:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Mert azért az tényleg ritka hogy a fejben van sima hodgkint meg nem is hallottam ilyet csak non hodgkinrol azt is egyet szoval nagyon remélem nem az és igazából a szemeimnel érzem már csak a fejemben nem pl most a szemeimnel sem remélem már nem is fogom...
2022. jan. 19. 12:04
 10/16 A kérdező kommentje:

Ja plusz ráadasul a dokim nincs is mert covid osztályon van nemtudom meddig olyat is mondanak hogy vissza sem jön lehet...mindig helyettesítik.

Bocsánat hogy ennyit írok csak mindig utána jut eszembe még valami 😃

2022. jan. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!