Szerintetek 12 évesen megnézhetem a Szemekbe zárt titkok c. filmet?
Figyelt kérdés
A szüleimmel megnézném csak nem tudom hogy nekem való-e?2016. máj. 14. 19:38
1/7 anonim válasza:
Nézzed úgyis többet tudsz már a dugásról mint mi.
2/7 Dongaben válasza:
A sex jelenetek miatt lett felkapott film. Ha ezek nem érdekelnek, akkor felejtős. Mondom, mint "jófej" 46 éves lányos apa. A filmnek semmi mondanivalója!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Olyan sok dugós jelenet van benne?
2016. máj. 14. 20:00
4/7 Dongaben válasza:
Nem vészes, de tényleg "Semmitmondó". Ha, már szemről van szó... "A szem tükrében" egy nagyon szép, érdekes történet, és nem korhatáros...
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor majd megnézem ^_^
2016. máj. 14. 20:08
6/7 Anonymus.lány válasza:
ez nem semmitmondó film csak azoknak való, akik szeretnek kicsit elmélkedni, hogy vajon a dolgok tényleg így vannak-e, és igen vannak benne forró hangulatú bejátszások, de azt hiszem nem olyan vészes néhány felvillanó mell
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!
2016. máj. 15. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!