Fiatalon vérnyomáscsökkentő?
Figyelt kérdés
Iskolai vizsgálaton derült ki, hogy magas a vérnyomásom (165). El tudom tussolni, vagy ez már szerepelni fog a rendszerben? Újonnan mindent felküldenek az éterbe, manapság már nem lehet játszadozni a papírokkal, mint régen.2022. jan. 8. 18:50
11/17 A kérdező kommentje:
És a 110? Attól valamiért szédülök.
2022. jan. 11. 08:40
12/17 anonim válasza:
Alacsony a vérnyomásom, 90-100 körüli, de sulis orvosi vizsgálaton nekem is felment 160-ra. Kérdezték is, hogy ez gyakori nekem. Szerintem egy ideig méregesd, mert lehet, hogy a vizsgálatoknál fellépő izgalom miatt ugrott fel. Ha viszont tartósan magas, menj vele dokihoz, mert nem játék a magasvérnyomás.
13/17 A kérdező kommentje:
De nekem semmilyen bajom nincs, én csak élek szépen csendben, semmilyen tünetem nincs, amivel orvosokhoz kéne mennem. Békén hagyok mindenkit, akkor az lenne a logikus, hogy engem is hagynak, ne ba$zogassanak. A családban mindenkinek magasabb a vérnyomása, mint az átlag, miért kell engem kipécézni? Van, aki ilyen, van, aki olyan, sokszínűek vagyunk, fogadjuk el egymást!
2022. jan. 11. 14:07
14/17 anonim válasza:
#13 remélem csak troll vagy. A magas vérnyomás azért veszelyes mert nincs tünete. Mert csak egy szám, ami nem érdekli a beteget. Aztán nem foglalkozik vele és az infarktussal majd jönnek a tünetek.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok troll. Tényleg csak egy szám, ami nem érdekel. Szerintem meg ott akkor direkt túlfújták a mérőt, mert éreztem, hogy nagyon szorítja a karom. Hallottam már hasonlót, ez a gyógyszerüzlet.
Hivatásos sofőr munkakörről egy életre letehetek? :( ez az egyetlen, amihez értek, elsőre meglett a jogsim is minden gond nélkül! Nem is tudom, mihez tudnék kezdeni, a kémiát szerettem még nagyon, értettem is, de egyetemre menni sose akartam.
2022. jan. 11. 17:56
16/17 anonim válasza:
#15 gyerekem, attól nem mér magasabb értéket hogy jobban felfújják a mandzsettát, ez nem igy működik.
Ha nem érdekel minek tetted fel a kérdést? Orvosként ez a javaslatom feléd, a többi a te dolgod.
Lehetsz sofőr.
17/17 anonim válasza:
Kedves kérdező! Majd amikor összeesel a kezeletlenül hagyott vérnyomásod miatt (mert nem csak az alacsony, hanem a magas vérnyomás is okozhat ilyet), majd akkor mondd, hogy neked aztán semmi bajod nincs. Persze nem kell hallgatni az orvos tanácsával, mert ő elvégezte azt az iskolát, amit te soha nem fogsz elvégezni ilyen felfogással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!