Egy légtérben voltam covidos emberrel akkor tuti elkapom/ elkaptam?
Figyelt kérdés
Nem volt kézfogás távolságtartás megvolt. Oltatlan vagyok.2022. jan. 8. 16:29
11/24 anonim válasza:
Vag, igen vagy nem
DE ez minden vírussal így van
12/24 anonim válasza:
Nem.
Se én, se a lányom az istenért nem szedtük össze. Kollégák is betegwk voltak, nekem a férjem, neki a párja, összezárva, és mi megúsztuk. Mondjuk se ő, se én nem tudjuk, mióta nem voltunk náthásak sem.
13/24 anonim válasza:
Mert ő nem, ramondja, hogy tutira más se. Egyre jobb.
14/24 anonim válasza:
13, a kérdés: tuti elkapom/elkaptam. Szívesen.
15/24 A kérdező kommentje:
Időközben hozattak a patikából egy tesztet ( orrbadugós) az negatív lett. Bár tudom ez nem annyira megbízható, de azért remélem nem kaptam el.
2022. jan. 8. 18:04
16/24 anonim válasza:
13, nem lehet tudni. A vírusok ilyenek. Nem csak ez. De egyszerűbb létezni a covidot tudom azért mondjatok, de bioszkonyvet se lattatok belülről 14 éves korotok ota
17/24 anonim válasza:
Pár fontos információt kihagytál: volt-e maszk rajtatok, beszélgettetek-e, köhögtetek-e, volt-e rajtatok kívül más is a helyiségben ??
18/24 A kérdező kommentje:
17. Közben már csináltam tesztet negatív lett. Így hátha csak vaklárma.
Beszéltünk igen, maszk nemvolt rajtunk de nem voltunk közel egymáshoz. Köhögésre őszintén nem emlekszem.
2022. jan. 8. 19:53
19/24 anonim válasza:
A tesztek zome álnegatív
Plusz varni kell 4 5 napot, akkor kijelzi mar.
A virus nem egy vágás, hogy rogton van belole valami
20/24 A kérdező kommentje:
19. Érdekes, a gyógyszerész teljesen mást mondott.
2022. jan. 8. 20:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!