(Szerinted) voltál már covidos? (Szavazás, minél többen szavazzatok)
Az utolsót jelöltem, mert több is igaz. Még 2020 februárban voltam nagyon beteg, ami utólag kiderült, hogy covid tünetes volt és biztos nem influenza. Rá 16 hónappal nézettem antitestet(nem amiatt), negatív lett, de volt azért, nem nulla. Valahogy odakerült és biztos nem oltástól, mert az nincs.
Azóta sok covidossal találkoztam, nem tudom voltam-még, de majd megnézem újra. Bár, szerintem nem, mert elég gyakran teszteltek és akkor mindig - voltam. 2 teszt között lehettem, de szerintem inkább nem, mint igen.
Most vagyok covidos, 3 oltással, pozitív a házi teszt.
A másik tesztet most várom, de tuti pozitív, mert olyan vagyok mint a mosott sz@r, gyenge, néha alig látok, mert rááll az agyamra a tejföl köd, ráz a hideg és hányingerem van mindentől.
Azt el se tudom képzelni mennyire odavágott volna élesben. Normális esetben sose vagyok beteg, kb 6 éve semmi bajom, max kicsit taknyos voltam telente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!