Fájdalmas szorulás napok óta, rettenetes fájdalom. Kúp nem segít, hogyna lazíthatnám a székeletet?
Üdv!
4 nappal ezelőtt megpróbáltam üríteni, ám megerőlthettem odalent valamit, sikertelen próbálkozások után véres volt a papír.
Azóta rettenetesen fáj a “ nyomás próba “, inger az lenne de a fájdalomtól épphogy a vizeletet bírom kiengedni. Alhasam is fáj már, puffadt.
Úgy érzem beszorult valami és nem bírom megszülni, volt már egy évvel ezelőtt hasonló szenvedésem de a pezsgő kúp megoldotta.
Most ez volt az első amit próbáltam, mégsem segített semmit. Doki is csak ennyivel lerendezett, kúp, kúp aztán nyomjam ki. De nem bírom a fájdalomtól, már mozogni is nehezemre esik, hason nem bírok feküdni. Folyamatosan csikar, érzem hogy menni kell.
Amint nyomom már nyilal is a fájdalom, nem is merem megpróbálni.
Mi enyhíthet a fájdalman, illetve mi lazíthatja a székletet?
Köszönöm előre, elnézést ha össze szedetlenül fogalmaztam, aludni nem bírok tőle.
20/l
Undi lesz. Fogsz egy kesztyűt, felhúzod, benyúlsz, letörsz belőle valamennyit, kikapirgálod és ezt ismételed szépen egymás után.
Javaslom a rostos dolgok fogyasztását a továbbiakban!
Próbáltam a kesztyűs megoldást. Megközelíteni sem bírom úgy fáj.
Olvastam hasonló téma alatt, hogy a beöntést lehet helyettesíteni kézi zuhanycsővel is. Működhet? Hajnali negyed 4-kor nincs nyitva gyógyszertár a közelben.
Endometriózisod nincs véletlenül? Nőgyógyászhoz is elmehetnél ugyanis elég közel lehet a hüvely és a bélfal egymáshoz!!!
Menstruációs vérzésed rendben van?!
A székrekedésre étolaj segítség lehet. Gyógyszertárban is adhatnak tanácsot. Édeskömény fogyasztása javasolt lehet.
Semmilyen egészségügyi bajról nem tudok!
A menstruáci pontosan egy hete múlt el.
Étolaj? Azt hogyan vigyem be a szervezetembe?
Sürgősségin este mondták a pezsgő kúpot, meg sem vizsgáltan, meg sem nyomkodtak, csak elhajtottak, hogy “ nagylány vagyok, menjek haza és nyomjam ki “.
Glicerines kúpot próbáltam tegnap 2x, de semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!