Szoktátok ellenőrizni a heréteket?
Én nem, mert nincs herém.
A melleimet szoktam kb megyedevente, a nőgyógyász pedig évi egyszer mindent.
Kiscsajt nem kellett volna lepontozni! Meg kene tanulni normálisan már a kérdésben fogalmazni és egyertelmusíteni már a kérdésben, hogy kihez szól a kérdés!!
Amugy nem szoktam, majd szól a szervezet ha gondja van, pl faj viszket stb akk majd megyek orvoshoz de ha nincs baj nem faj minek nezegessem? Nincs idom nekem erre! Ahogy erre a buta kerdesedre sem! Szerintem minden normalis ember így csinálja ha faj orvoshoz megy, de ha nem faj, hidd el Kistöki, hogy nincs mégegy ilyen marha, aki nézegeti…
#3 kellemes hererákban meghalást kívánok
idióta!
a hererák nem fáj. amikor fáj, már áttétes vagy
nincs időd neked erre, buta kérdés, hát persze
kérdező ne foglalkozz #3, mert egy barom
Reggel ébredés után automatikusan odanyúlok, és megfogom mindkettőt, meg este is zuhanynál azért rájuk nézek.
Napközbeni pisiléskor, ha teljesen egyedül vagyok, akkor előveszem a golyókat is és közben látom is, meg kézzel is érzem, ahogy fogom a brét.
Komolyabb ellenőrzést elég ritkán csinálok, pedig igazából kellene legalább havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!