Egy jó ideje fàj a nyakam, este szoktam zsibadni is, sokat recseg a nyakam ès àllandóan bevan feszülve, mi lehet a gond? 21/F
Figyelt kérdés
Ami ilyesztő szàmomra hogy tapintàsra a nyaki gerincemen van egy kis csomó, mintha egy kis labda lenne a gerincen ami kemèny ès mozgatható enyhèn jobbra ès ballra, tapintàsra fàjdalmas de tűrhető a fàjdalom, tapintàsra 3-ik ès 4-ig gerinc közt helyezkedhet el a csomó,akinek volt hasonló tapasztalata jellezen.2022. jan. 2. 12:37
1/4 anonim válasza:
szerintem ne itt várd a hasonló tüneteseket, hanem orvoshoz menj vele.
2/4 anonim válasza:
Rossz tartás, sok ülés esetleg, a csomót meg kéne nézetned, lehet csak izomcsomó, de elég fura helyen van.
3/4 anonim válasza:
Házi orvos hoz kell menni,remélhetőleg beutal a reumatológiára onnét elküldenek Mr re,Ct re. Komoly baj is lehet ám a háttérben
Ez nem egy elfekvés,rossz tartás miatt van.
4/4 anonim válasza:
A 2-es jót mondott. Nekem uez volt a görnyedt testtartás miatt. Valakivel masszíroztasd meg a vállaid, és a trapéz izomzatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!