Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Romló mitralis prolapsus-sal...

Romló mitralis prolapsus-sal mi a tapasztalatotok? Lassítható a folyamat?

Figyelt kérdés

Mitralis prolapsus-om van. 4 éve még "jelzett" volt, 1 billentyűt érintett és az a %-os érték is 70% volt.

Idén már "I. fokú", 2 billentyű érintett és 60% az a dolog (ami 50 és 70 között jó).

Azt tudom, hogy előbb-utóbb rendszeres szívdobogásérzés lesz, gyengébb terhelhetőség és kell majd műteni is.

De lehet lassítani a folyamatot?

Mik a tapasztalataitotok?

2021. dec. 27. 23:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nagyon jó hogy sportolsz. Mindegy mit, nennyit, mész és kész. Én átérzem hogy rossz szembesülni azzal hogy a többieknek jobban megy és te szenvedsz és utolsó vagy. Én is mindig utolsó vagyok. Ez van, elfogadtam. Az sem szokott érdekelni hogy ha annyira lemaradok hogy nem látnak. Majd beérek és kész. Volt hogy 8km dombos túrán 15 perc volt a különbség köztem és a többiek között célba érkezéskor.

Ők már rég végeztek a tízóraizással mire én még csak beértem pihegni.

El kell fogadnod hogy te ilyen vagy. És nem tartom kizártnak hogy pszichésen annyira megvisel ez téged, hogy az veti vissza a fejlődésed.

Ráparázva gyengül a teljesítmény.

2022. márc. 27. 10:57
 22/23 A kérdező kommentje:
Azért nagyon sokszor nem parázok rá és mégis. :D
2022. márc. 27. 11:07
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem mindig romlik. Nekem sem romlott, 20.évesen állapitották meg, most vagyok 53.éves,és nem romlott. Nővérem, hatvan éves, neki sem romlott. Ne aggódj. Nyugi.
2022. nov. 8. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!