Most akkor koronás szerintetek vagy nem?
Bátyám még hétfőn kezdett kicsit rosszul lenni, köhögés, nátha...
Itthon csinált egy orrturkálós antigén tesztet, ki is jött neki hogy pozitív.
Hívta az orvosát, azt mondta neki menjen el hivatalos tesztre. Kedden volt teszten, negatív. Szerdán már kezdtek fájni a kezei, lábai ezért csütörtökön elment megint antigén tesztre, ami szintén negatív lett.
Csütörtök este már 7 haverja itt volt nálunk. Bátyám mondta nekik hogy hétfőn volt 1 pozitív tesztje, azóta pedig 2 negatív, ezért azt mondták simán átjönnek, nem félnek a vírustól.
Aztán tegnap elszólta magát vacsora közben hogy nem érzi a házi ízét, de csütörtök este is ittak és akkor sem érezte már rendesen.
Azt mondta kétszer fizetett már a tesztért, ha ilyen szarok a tesztek akkor csessze meg az állam, van két negatív tesztje ezért futkosni fog mint bármikor máskor ezelőtt...
Azt mondtak hogy allati pontosak es megbizhatoak a “tesztek”,akkor?Ha ketszer negativ akkor nem covidos hanem csak siman megfazott ennyi
En mikor nagyon meg vagyok hulve akkor folyton iz es szagerzekelesem elvesztem egy idore.Akkor mindig covidos voltam?Ja mondjuk a korona virusok egy nagy csalad ha utana olvasol szoval vegulis lehettem akar az is sokszor
A gyorsteszt tök sok fals negatívot dob. A PCR nagyságrendekkel pontosabb, csak lényegesen lassabb és költségesebb. Nem véletlenül az a hivatalos protokoll, hogy:
Gyorsteszt pozitív = biztos pozitív.
Gyorsteszt negatív = csinálnak PCR tesztet, biztos, ami biztos.
Innentől kezdve kérdés az, hogy hová is ment a bátyád, kinek fizetett gyorstesztesztért, mert hogy a háziorvos által elrendelt teszt az ingyenes és úgy működik, ahogy leírtam.
Ezek alapján bátyádnak valószínűleg van egy csinos kis koronája. Ha nem az lenne, akkor sem etikus szétfertőzni másokat. Illetve, ha romlana az állapota (ne tegye), nem mindegy, hogy milyen gyorsan jut megfelelő kezeléshez. Jobbulást kívánok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!