Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid tünet lehet az, hogy...

Covid tünet lehet az, hogy szagokat nem érzek, de ízeket meg igen?

Figyelt kérdés

Csakmert szagokat nem érzek de ízeket meg igen.

Ja meg az orrom be volt dugulva pár napog meg köhögtem, eleinte azt hittem az orrdugulás miatt nem érzek szagokat dehát most kiderült hogy nem😂 volt valaki aki így volt covidos esetleg?

2021. dec. 23. 21:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#19 Nem szedtünk. Párom semmit sem szedett (lázcsillapítót egyszer vett be, mikor fájt a feje, de 37.9 volt csak), én meg a szokásos nátha elleni szirupot (dr.theiss köptető), meg inhalátoroztunk salvussal. Ezeket szoktuk nátha esetén is, influenzás vagy 6 éve nem voltam, náthás meg 1-2 évente egyszer, de akkor is csak köptető+inhalátorral gyógyulok, max ha láz van algopyrin. Lehet kellett volna valami komolyabb gyógyszer, de már mindegy, túléltük 😁 Páromnál a szagok, ízek miatt gondoltuk, hogy korona, viszont tényleg nem volt rosszul, úgyhogy nem szedett semmit, én meg végig abban voltam hogy csak náthás vagyok.
2021. dec. 24. 14:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Amúgy most hogy mondod letöltöttem a verkepem az eesztbol, kálium 4.4 - normális, 3 eltérés volt, ezek magasak:

Bilirubin: 19.7

MPV: 12.1

PDW: 16.6

Az utóbbi kettőről fogalmam sincs mit jelent.

2021. dec. 24. 14:50
 23/26 anonim ***** válasza:
34%

Nekem mindig miota az eszemet tudom mikor nathas voltam allandoan elment izerzekelesem,szaglasom szoval nem biztos hogy “covid”

Ez a divat jelenleg

2021. dec. 24. 16:55
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Nekem meg sosem ment el náthától úgy a szaglásom, mint a covid-tól.
2021. dec. 24. 18:36
 25/26 A kérdező kommentje:
Na hát köszönöm mindenkinek a válaszokat, mivel már helyrejöttem valószínűleg antitest szűrés lesz ebből.😃 Boldog karácsonyt mindenkinek!🎄
2021. dec. 24. 19:00
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem is az volt mint #7-nél. Szilveszter előtt 6 nappal kaptam el, de csak 1 nappal előtte ment el az ízlésem/szaglásom. a teszt csak januárban volt, végül talán 14-én szabadultam, vagy valahogy így.
2021. dec. 25. 23:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!