Stressz és vérnyomàs. Éjszaka mi a helyzet?
Figyelt kérdés
Üdv.
Ha egész nap stresszelek, ráadásul azon, hogy magas a vérnyomàsom ráadàsulul magas is lesz talán ettől. Akkor éjszaka alvàsközben normalizálódik ha nincsen szervi bajom csak szimplán az àllandó stressz miatt van?
Köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 22. 13:16
1/2 anonim válasza:
Nem tudom el se képzelni ezt a helyzetet. Évtizedek óta van magasvérnyomás betegségem, de még az életben nem stresszeltem emiatt. Ha magas, úgyis érzem, elég jellegzetesek a tünetek, ha nem, akkor meg minek? Egyébként elvileg éjszaka inkább alacsony, de én pl. sokszor nem tudok aludni éjjel (ehhez elég egy időjárási front), és ilyenkor már eleve magas vérnyomással ébredek.
2/2 anonim válasza:
az idegesség,stressz felnyomja a vérnyomást,aki magasvérnyomásos beteg emiatt kap nyugtatót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!