Ha a Monural granulátum bevétele után mégis pisilni kell fél óra múlva, akkor nem hat?
Most megneztem, tenyleg nem irja, bocsi! Azt viszont igen, hogy lefekves elott kell alkalmazni, meg nekem az orvos is ezt mondta, hogy bent kell tartani, ameddig csak lehetseges, ezert kell lefekves elott.
Szoval nem tudom, mennyi esely van ra, hogy igy hat. Hivd fel holnap az orvost, aztan majd max kapsz belole meg egy adagot.
Ilyenkor gyakori vizelési inger van.
Meg ha mindjárt nem tudok elaludni.
Tudom kerdezo, sajnos tapasztalt vagyok a temaban,monurallal is volt mar dolgom sajnos nem egyszer.
Ne kerdezd hogy, de valahogy mindig sikerult bent tartanom annak ellenere, hogy napkozben 5 percenkent mentem wc-re. Ugy csinaltam egyebkent, hogy akkor ittam meg, amikor mar tenyleg hulla faradt voltam es tudtam, hogy par percen belul aludni fogok. Igy is lett szerencsere.
Akkor ez biztos, hogy kimegy, nem már előtte bentlévő víz.
Ilyen gyorsan a gyomorból a hólyagba ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!