Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha a Monural granulátum...

Ha a Monural granulátum bevétele után mégis pisilni kell fél óra múlva, akkor nem hat?

Figyelt kérdés

2021. dec. 21. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hat, nem tudom, de nem veletlenul kell lefekves elott alkalmazni es a leheto leggyorsabban elaludni, hogy ne pisild ki. De a minimum ido, amig bent kell tartani, az is kb 4-5 ora, mintha valami ilyesmit irna a betegtajekoztato, de ebben nem vagyok biztos.
2021. dec. 21. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem írja .
2021. dec. 21. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Most megneztem, tenyleg nem irja, bocsi! Azt viszont igen, hogy lefekves elott kell alkalmazni, meg nekem az orvos is ezt mondta, hogy bent kell tartani, ameddig csak lehetseges, ezert kell lefekves elott.

Szoval nem tudom, mennyi esely van ra, hogy igy hat. Hivd fel holnap az orvost, aztan majd max kapsz belole meg egy adagot.

2021. dec. 21. 20:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Ilyenkor gyakori vizelési inger van.

Meg ha mindjárt nem tudok elaludni.

2021. dec. 21. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lefekvés előtt kell meginni, hogy éjszaka legyen ideje hatni. Ezt illett volna az orvosnak elmondania. A másik, hogy nem jó sűrűn alkalmazni, mert a bacik gyorsan hozzászoknak.
2021. dec. 21. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudom kerdezo, sajnos tapasztalt vagyok a temaban,monurallal is volt mar dolgom sajnos nem egyszer.

Ne kerdezd hogy, de valahogy mindig sikerult bent tartanom annak ellenere, hogy napkozben 5 percenkent mentem wc-re. Ugy csinaltam egyebkent, hogy akkor ittam meg, amikor mar tenyleg hulla faradt voltam es tudtam, hogy par percen belul aludni fogok. Igy is lett szerencsere.

2021. dec. 21. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Akkor ez biztos, hogy kimegy, nem már előtte bentlévő víz.

Ilyen gyorsan a gyomorból a hólyagba ér.

2021. dec. 21. 20:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
De.
2021. dec. 21. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, nem szabad. Minimum 3-4 óráig tartani kell ahhoz hogy hasson. Görcsoldó készítményt kellett volna bevenni előtte hogy szűnjön az inger míg elalszol. Az a jobb, minél tovább benn tartod, mivel helyileg hat. Ha fél óra múlva kipisiled, semmi értelme nem volt bevenni - ráadásul vényköteles és nem csak annyi hogy holnap veszel másikat...
2021. dec. 27. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!