Más is járt is a Monural granulatummal? Vizelet vizsgálat hugyúti fertőzést jelzett. Nem voltak tüneteim de az orvos azt javasolta igyak egy monuralt.
Figyelt kérdés
Ahogy megittam elszabadult a pokol. Fél óránként mentem pisilni. Éjjszaka is többször felkeltem. Másfél napig így ment, most már talán megáll. Kontroll labor szerintem nem lesz mert a járvány miatt több hónapot kell várni nálunk meg szabim sincs, hogy elvihessem a mintát. :(#Monuralgranulatum
2020. szept. 13. 12:20
1/2 anonim válasza:
De nem mondta az orvos, hogy hogyan is kene alkalmazni? Vagy legalabb a tajekoztatot nem olvastad el? Ezt elegge elrontottad, mert lefekves elott kell bevenni, es tilos elmenni pisilni utana, ki kell birni, hiszen igy tudja kifejteni a hatasat. Nekem utana masnapra mar sokkal jobb szokott lenni, es kb par napon belul el is mulnak a tunetek. Szerintem telefonalj az orvosnak, hogy igy tortent, es hogy ebben az esetben mit kene most tenni.
2/2 A kérdező kommentje:
De elolvastam és lefekvés előtt ittam meg a leírás szerint. Ha nem megyek ki wcre az éjszaka folyamán akkor bepisilek az biztos. Előtte nem voltak tüneteim. Utána lettek. De már jobb.
Nem hiszem hogy annyit számítana hogy nem bírtam ki reggelig. Mikor tenyesztésre jártam is ez volt és már nem volt több baktérium. Csak most durván elszabadult másfél napra a pokol. Baromi szarul is voltam tőle. Fájt a fejem meg alig bírtam felkelni.
2020. szept. 14. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!