Mekkora bajt jelez, ha a mediastinum (gáter) szélesebb, mint kellene?
Megválaszolom magamnak, mert nem szeretem a lezáratlan kérdéseket.
Limfómám van, a nyirokcsomók árnyékát látta a doki a röntgenfelvételen. Jó nagy daganat volt, de úgy tűnik 4 hónap kemo eltünteti. :)
Szóval meg lehet gyógyulni, meg is kell. :D
Nagyon remélem jól vagy!!!!
Itt vagy még?
Amikor a doki "látta a bajt" Az RTG után milyen gyorsan jelzett vissza? Problémás esetben nagyon kiváncsi lennék milyen gyorsan szólnak vissza..
Szia, köszönöm szépen jól vagyok, azóta már a kisebbik fiam is 1 éves. Akkor még álmodni sem mertem volna, hogy lesz még babám... :D Remisszióban vagyok.
Emlékeim szerint a röntgen után hosszú ideig vártam a váróteremben, kb 1 órát. Nem gyanakodtam semmire ekkor, azt hittem már el is felejtettek és hazazavarnak, mint előtte mindenhonnan, hogy semmi bajom nincsen beképzelek mindent. Nem ez történt, egyből tudta az orvos hogy nagy a baj. Úgyhogy már aznap mentem ct-re időpontot kérni.
Azt, hogy milyen limfómám volt konkrétan december 29-én tudtam meg, akkor lett meg a szövettan eredménye, január végén kaptam is a kemot.
De ez nem otthon történt, azért ment viszonylag gyorsan. Otthon nem tudom mi lett volna velem.
Nagyon reméltem hogy jól vagy, gratulálok a kisfiadhoz.
Még rengeteg jó élményt kívánok!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!