3 hete nem érzek izeket,se szagokat. Mikor szülni mentem,teszteltek és pozitív lett,mit tehetnék? Többi lent.
Nagyon rossz úgy élnem, hogy se izeket, se szagokat nem érzek.
Kórházba nem kezeltek,pedig 9 napig voltunk bent,baba kapott antibiotikumot,körülbelül 1 hete a fülem is nagyon elkezdett fájni,és nem hallottam rá semmit,de azt sikerült itthon kikezelni.
Mit tegyek hogy javuljon a helyzet?
Orvoshoz nem akarok menni,nálunk szörnyű a helyzet ilyen téren,hiába lenne időpontom,akkor is 2-3 órát kellene várnom amíg sorra jutok,és kisbabát nem tudnék ennyi időre magára hagyni.
Néha megcsap pár illat,de nagyon minimálisan, és sokszor nem is azt érzem amit szagolok,aztán elmúlik,ma a narancsot szagoltam meg,annak minden illata volt, csak narancs nem,és nagyon minimálisan éreztem valamit,ami büdös volt. :( 😔
Hónapokba is telhet mire vissza áll a rend.
Ismerősöm áprilisban volt covidos, azóta sem érez szagokat.
Szomorú,akkor biztos nem fogom jövő héten érezni az izeket.
Nem csak ez volt sajnos..
Láz, torokfájás,köhögés,feldagadt ajkak,hideg meleg rázás,nagyon fáradékonyság,fulladás és hasonlók.
Kedves Kérdező!
A szaglás, és ízérzékelés elvesztése calószínűleg ideiglenes, es a visszaállás sebessége attól függ, hogy az orrodban, szádban a vírus által elpusztított érzékelő sejtek mikorra regenerálódnak. Feltehetően a covid csak ezeket a sejteket támadják meg, magukat az idegeket nem, így nagyon nagy esély can a teljes felépülésre. Úgyhogy ne keseredj el! Kisbaba mellett egy jó adag pelussal majd még visszasírod, hogy nem érezted a szagokat :D Hű, a brokkoli után pusztító tud lenni a pelus :D
Minden rendbejön!
Kedves utolsó,minden vágyam hogy érezzem a gyerek kakis pelusát,mellette a jó baba illatát 😊
Ha jövő hétre sem jön vissza,lőttek a karácsonyi ebédnek 😆 amit 23 kezdenék el,és férjem aznap pont délutánra van beosztva,jelenleg ő kostól,és legtöbb esetbe ő főz 😁
Megpróbálok ma inhalálni,remélem haladok majd.
8 hétnél tartok.
Nos,néha megcsap egy egy illat,vagy valahol a számba érzek valamit.. :(
Valakinek valami ötlete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!