Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A háziorvos miért nem rendel...

A háziorvos miért nem rendel el központi tesztet????

Figyelt kérdés

Két gyerekemnek és nekem is pozitív lett a covid gyorstesztünk.A gyerekorvos lejelentette a tesztek alapján a két gyerkőcöt.Az én háziorvosom telefonban azt mondta elfogadja a tesztet és lejelenti.Pár nap múlva felhívtam és kiderült,hogy semmit nem tett és csak az általuk készített tesztet jelentik le.Lementem és csinált a rendelőben egy gyorstesztet.Látszódott mar halványan a csík de ő nem fogadta el.Lekönyvelt negatívnak.Tüneteim fennállnak.Lázas voltam.Taknyolok.Léguti tünetek.Cseng a fülem.Dugul a fejem,fülem.Nem érzem már a szagokat ízeket.A háziorvos azt mondta,menjek csináltassak egy pcr tesztet.Jelenleg nem csinálnak ingyen.A kisebbik gyereket meg gyógykezelem nem hagynám itthon órákra.Felhívtam korona infót felnőtt ügyeletet mindenhol azt mondják a háziorvos kötelessége lenne még a negatív teszt után is központilag tesztet kérni.

Hová forduljak?Káosz az egész :(.

Megegyszer biztos nekifutok a háziorvosnak.

2021. dec. 11. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Ha oltva vagy, akkor azért. Csak végső esetben szabad tesztelni, különben szarul mutat a statisztikában.
2021. dec. 11. 10:36
 2/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
51%
De miért akarsz covidos lenni? Ha betegek vagytok, akkor eleve otthon kell maradni gyógyulni, covidnál sincs másképp, ha a tünetek nem fokozódnak. Valóban a háziorvosnak kötelessége tesztet kérni ilyen esetben még, ha a gyorsteszt negatív is.
2021. dec. 11. 11:00
 3/8 A kérdező kommentje:

2 es.köszönöm hozzászólásod.bár amit leírtál abból úgy értem nem ment át a lényeg.Pozitiv teszt készült.a fotón a háziorvosnál készült gy teszt halvány csíkkal.

[link]

2021. dec. 11. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
2021. dec. 11. 11:54
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Bocsánat, valóban, félreértelmeztem, akkor csak az utolsó mondatom vedd figyelembe. Gondolom úgyis otthon maradsz, nem?
2021. dec. 11. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
mert nem ért semmihez!
2022. jan. 2. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert nem jol venne ki magat hogy a 20.oltas utan is elkapja barki is azert

Ezert is felesleges ez az oltasi hajciho

Bezzeg ha oltatlan lennel hujjujj :D

Mintha barmit is szamitana

2022. jan. 3. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi lett vegul?Elkuldott tesztre vagy letojta?
2022. jan. 3. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!