Ideges vagyok, mert lassan letelik a karantén és nem érzem magam teljesen egészségesnek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lázas tüneteim voltak, köhögök, fáradt vagyok. A lázas tünetek elmúltak, de az iszonyat folytó köhögés és a fáradság megmaradt. Pénteken letelik a karantén és ideges vagyik mert lehet, hogy addigra nem leszek rendben.2021. dec. 15. 16:40
1/7 anonim válasza:
Maradj otthon, addig, amíg meg nem gyógyulsz teljesen.
2/7 anonim válasza:
Felhívod a dokid, hogy még nem vagy jól.... én is ráhúztam egy hetet a karanténra, mert akkor még nagyon köhögtem.
3/7 anonim válasza:
Bocsánat hogy ide pofátlankodom. En is folyto kohogestol szenvedek. Holnap tesztelnek. Már 5 napja tart. ACC kicsit segít, de rohamokban jelentkezik és nagyon durván bekonnyezek meg ilyesmi. Ez mennyi ideig tartott, ha egyáltalán ilyen volt nektek? Köszönöm.
Kérdező anyukam covidbol 6 hét alatt gyógyult. Sehol nem volt már a karantén mire dolgozni is mehetett
4/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvos hogy csak karanténig tud kiírni. Rohadjon meg.
2021. dec. 16. 10:57
5/7 anonim válasza:
Hát ilyen tuti nincs. Ha nem
Covidos vagy nem vagy karantenban mégis kiir. Mi ez a hülyeség?
6/7 A kérdező kommentje:
A karantént írta ki eddig az időpontig.
2021. dec. 16. 17:51
7/7 anonim válasza:
Persze ezt ertem. De a betegség nem a karanténhoz igazodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!