10 napja vagyok karanténban, makk egészségesen. Kimehetek végre?
Kapás Boglárka most jelentette be, hogy fertőzött, de semmi tünete nincs, teljesen jól érzi magát. Házi karanténba került.
Talán kibírod még 4 napig, ha eddig nem mentél boltba.
Már csak 2 nap a hazatérésemtől számítva. sőt, ma már gyakorlatilag csak egy. Ez az egyik legnagyobb ostobaság, amit valaha tettem. Hiszen semmi nem történt volna, ha kimozdulok (nem jöttek ki a rendőrök, nincs piros papír az ajtómon), a világon senki hatóságbéli nem tudja, hogy én külfőldön jártam egy hetet. Nem tudom mi a szörnyűbb, hogy odakint sem voltam szinte sehol és nem érintkeztem senkivel, vagy, hogy még ezt a kijárási korlátozást is el kell tűrni...
Gyűlölöm az olyan embereket, akik az alapvető higéniát sem képesek betartani és miattuk kell minden normális embernek szenvedni...
Az ilyen emberek miatt van ez az egesz, mint te. Ugy is ki fogsz menni, mert akaratgyenge vagy.
A higeniarol meg ne beszelj, mert gondolom te is at fogod aztatni szappanban a kenyeret, amit veszel, mert az is ért kézhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!