Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez ugye nem gond?

Ez ugye nem gond?

Figyelt kérdés

Múlt hét szombaton voltam vérvételen és elég macerásan sikerült, nagyon sokáig szenvedett a hölgy. Azóta sem tökéletesen gyógyult meg, de a szúrás helye már igen, csak ezek a foltok vannak.

Ez ugye elmúlik?

Ma hányingerem lett és belázasodtam elég durván, meg hasmenésem is van. Ugye nem emiatt?

[link]

2021. dec. 12. 00:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyugi. Ehhez semmi köze nincs. Elkaptál valamit.
2021. dec. 12. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem. A vérvételnél minden esetben új, steril tűt használnak, szóval a tű miatt nem lehetsz beteg, maximum a váróteremben valaki rádköhögte a bacijait és attól.

A foltok meg.. ja, véraláfutás, van ez így, ha nincs jó vénája az embernek. Majd elmúlik, ez pont olyanfajta sérülés mintha belerúgnál az asztal lábába és belilulna a lábad. Elmúlik, csak idő kérdése.

2021. dec. 12. 01:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már nincs meg a kép, de a tűszúrások után a fekete nadálytő krém nagyon hatásos lehet. Ha van ilyen a közeledben, akkor mindenképp kend be vele alaposan (napokkal gyorsabban gyógyul).
2021. dec. 12. 08:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor biztos, hogy ez nem valami vérmérgezés?

Eléggé be vagyok tojva, mert ingadozik a testhőmérsékletem is meg elég kellemetlen érzésem van egész nap a veséimnél hátul.

2021. dec. 12. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne légy hipochonder!
2021. dec. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!