Ez ugye nem gond?
Múlt hét szombaton voltam vérvételen és elég macerásan sikerült, nagyon sokáig szenvedett a hölgy. Azóta sem tökéletesen gyógyult meg, de a szúrás helye már igen, csak ezek a foltok vannak.
Ez ugye elmúlik?
Ma hányingerem lett és belázasodtam elég durván, meg hasmenésem is van. Ugye nem emiatt?
Nyugi, nem. A vérvételnél minden esetben új, steril tűt használnak, szóval a tű miatt nem lehetsz beteg, maximum a váróteremben valaki rádköhögte a bacijait és attól.
A foltok meg.. ja, véraláfutás, van ez így, ha nincs jó vénája az embernek. Majd elmúlik, ez pont olyanfajta sérülés mintha belerúgnál az asztal lábába és belilulna a lábad. Elmúlik, csak idő kérdése.
Akkor biztos, hogy ez nem valami vérmérgezés?
Eléggé be vagyok tojva, mert ingadozik a testhőmérsékletem is meg elég kellemetlen érzésem van egész nap a veséimnél hátul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!