Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Benőtt lábkörmöt lehet kezelni...

Benőtt lábkörmöt lehet kezelni úgy, hogy végre ne legyen gond vele?

Figyelt kérdés
gyógypedikűrösre gondoltam
2021. dec. 11. 16:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen. És jól látod, gyógypedikűrös fogja tudni megoldani.
2021. dec. 11. 16:16
 2/11 A kérdező kommentje:

de félek elmenni hozzá

épp egy éve esett le a körmöm, sötétbarnán nőtt vissza, de az már nem érdekelne csak ne nőne újra be.

félek a fájdalomtól, ill. attól, h. nem tudja megcsinálni, meg attól, h. ezzel küszködhetek életem végéig.

2021. dec. 11. 16:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem félsz tőle, sebész is meg tudja oldani a dolgot, így sosem fog többet benőni a köröm.

Nekem is sebész csinálta meg, gyakorlatilag a körömágynak egy pár milliméteres "sávját" kivágta, tehát már kevésbé széles köröm nő azon a lábujjon. Alig látszik heg, csak el nagyon, de nagyom halvány csík, mert lézeres kezeléssel csinálta.

2021. dec. 11. 16:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem félsz, hogy így marad?
2021. dec. 11. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Most látom kérdező a második kommented.

Sajnos bárki is fogja kezelni, fájdalommal fog járni.

Sajnos a sebész is fájdalmas (nem vészes, csak amikor beadja a fájdalomcsillapító injekciót), de gondolj arra, hogy maximum pár napig, 1 hétig fog fájni, viszont utána sosem lesz vele többet problémád.

2021. dec. 11. 16:21
 6/11 A kérdező kommentje:

a sebésztől még jobban fosok, nyilván

adnak fájdalomcsillapítót és mégis fog fájni?

2021. dec. 11. 16:23
 7/11 anonim ***** válasza:
A fájdalomcsillapító injekció fáj, utána nem érzel a beavatkozásból semmit. Ahogy kimegy a fájdalomcsillapító hatása, fájhat még pár napig, de nem vészes, meg arra szedhetsz fájdalomcsillapítót.
2021. dec. 11. 16:30
 8/11 A kérdező kommentje:

1 hétig fog fájni, viszont utána sosem lesz vele többet problémád.

5

ebben nincs igazad, hiszen az a qurva köröm mindig újranő, egész halálunkig.

addig nem volt csak problémám vele, amíg leesett és újra nem nőtt, aztán kezdődött előlről minden

2021. dec. 11. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a sebész a megfelelő részt vágja ki, sosem fog benőni többet, tehát nem okoz gondot soha többé.

A körömágyból vág ki, nem csak a benőtt körmöt oldja meg, hanem a benövés okát szüntetni meg.

2021. dec. 11. 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon megkönnyebbültem, amikor a sebész megoldotta a gondot, sosem nőtt be ott azóta, remélem te is találsz megfelelő szakembert rá, jobbulást.
2021. dec. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!