Benőtt lábkörmöt lehet kezelni úgy, hogy végre ne legyen gond vele?
Figyelt kérdés
gyógypedikűrösre gondoltam2021. dec. 11. 16:00
11/11 anonim válasza:
Én már 50 éves elmúltam, és kb. 15 éves korom óta küszködök a körömbenövéssel. Sebészeten többször is kivágták, kétszer le is vették az egész körmöt, de sajnos mégis benő újra és újra. Most már annyira elfajult a helyzet, hogy domború U-alakban nő befelé a húsba... Alig tudok zárt cipőt felvenni. Tengap eldöntöttem ,hogy "kiműtöm" magamnak, sokszor csináltam már. Egész éjjel párakötésben volt, aztán ma kiáztattam és nekiestem mindkét nagy lábujjamnak. Nem végigvágni kell, csak a felső résznél indításnak, onnan fokozatosan alányúlva kiemelgetni. Akkora benőtt darabok voltak a széleken, hogy a húsban lyukakat hagyott. (Egyébként minden beavatkozás után egyre deformáltabb lett, most már alig maradt egy kb. egy centis csík). Lefertőtlenítettem, kentem rá gyulladásgátlót, holnap nem megyek sehová, mert cipőt nem tudnék felvenni, aztán hétfőn kiderül, hogy előrébb jutottam-e valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!