Covidos lettes és a férjem is az!! Mit tegyek a 6hónapos kicsivel a tesóm lakik még velünk ő os covidos.. a kislányom is köhög de öt teszteltem antigén teszttel , ö nem az. De nem nyomtam fel teljes az orrába mert nem mertem. Mit tegyek ??
Maszkot kell hordani. Nem valami házi készítésűt, hanem ffp2-eset. Főleg, amikor közel vagy a babához. Sűrűn kezet kell mosni, de utána hozzáérhetsz a kilincshez vagy a ruhádhoz. Ezért egy kis üvegben fertőtlenítőt kell magaddal hordani. Mielőtt hozzányúlsz a babához, a kezedet fertőtleníteni kell. Vegyél fel egy köpenyt, amit csak maszkban hordasz és ezért a felületete vírusmentes.
Ha a baba szobájában voltál, akkor utána ott szellőztetni kell.
Öblögess reggel és délben Oral B szájvízzel. Vagy szopgass el egy vagy egy fél Mebucain Mint tablettát. Mindkettő CPC tartalmű, ami elöli a vírusokat a szájüregben.
Az Allergodil orrspray az orrban csökkenti a vírusok számát:
Ezek a saját gyógyulásodban is segítenek és a kilélegzett, "kibeszélt" vírusok számát is csökkentik.
Ha elakarod kerülni akkor nem szabad ilyeneket hallgatni és olvasni.
KApcsold kia médiát.
A kislányod már rég elkapta, felesleges maszkozni, az egesz család fertőzött.
Ha még szoptatod, kapja az antitesteket tőled, nem kell félni, az ő orrába meg ne dugdosd azt a szart mert nagyon könnyen felsértesz valamit.
Őt fogja a legkevésbé megviselni.
A mi 4 hónaposunk 1 nap lázzal és +2 nap bágyadtsággal tudta le a covidot. Én meg halálomon voltam.
"higéniát nem tartuk mert ugyis mink vagyunk vele"
Ha ezt eleve elhatároztad, akkor mit jelentett a kérdés, hogy "Mit tegyek a 6 hónapos kicsivel"?
Ezek szerint nem a COVID fertőzéstől való védelemre kérsz tanácsot, hanem valami másra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!