Mennyi esélyem van, hogy van még antitestem?
Decemberben voltam COVID-os és júniusban csináltattam egy antitestes tesztet, hogy kaphassak újra egy védettségit. Most is ezt tervezem tenni mert szeptember végén megint lejár. A tesztet június elején csináltattam és 1177,7 aU/ml lett az eredmény. 50-től adják meg úgy tudom, akkor még simán lehetne antitestem, nem? Tapasztalatokat ha van valakinek hasonló, szívesen fogadom.
UI: Nem kérek olyanokat, hogy “oltasd be magad inkább”. A kérdésre válaszoljatok mert az oltásos szentbeszédekre nem vagyok kíváncsi. Köszönöm.
A testvérem tavasszal volt covidos, ha jól emlékszem kétezer-valamennyi volt utána az értéke. Nemrég ment újabb mérésre, hogy megint kaphasson igazolványt. Még mindig magasabb volt az antitest száma az ötvenes határértéknél, de már csak százvalamennyi. Szóval még most is sikerült igazolványt szereznie, de valószínűleg ez volt az utolsó, újabb négy hónap múlva szinte biztos, hogy nem éri majd el a határértéket.
De ezek alapján neked most még van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!