Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez kruppos köhögés...

Szerintetek ez kruppos köhögés volt?

Figyelt kérdés
Kedves anyukák akinek van ebbe tapasztalata. Kisfiam náthás lett lázas es éjjel furcsa köhögésre ébredt es közbe sírt. Szerintem hasonlított az ugato köhögésre mint ahogy le írjak hogy ilyen. De sípoló hang nem votl. Illetve ez úgy nézett ki hogy ejjel tartott ez kb 3 percig aztan reggel is egy 3 - 4 percig meg kicsit később is. De utána ez a fajta kohoges nem volt. Csak normálisan köhögott. Ha krupp akkor is ilyen vagy később is kellett volna hogy legyen még? Bocsánat a sok "idétlen" kérdéses miatt de ilyennel meg sose találkoztam es a doki de tudott egyértelmű választ adni ra utólag..... Persze irt fel kúpot meg fenistil cseppeket de nem biztos h teljesen krupp vokt azt mondta csak inkább ikyen görcsös köhögés. De nem tudom. Köszönöm ha valaki válaszol.

2021. dec. 6. 15:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben durvul be a krupp. Lányomnak 2x volt olyan súlyos, hogy kúpot kellett adni, de akkor sem sípolt. A kórházat mindig elkerültük. Úgyhogy sajnos lehet, hogy tényleg krupp volt. Hidegre kell vinni, attól általában elmúlik. Kitartást és jobbulást.
2021. dec. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!