Tüdő vagy gerinc lehet?
Ma estére erős fájdalom állt a hátamba, mellkasomba és a tüdőmbe.
Úgy éreztem, hogy nem tudom a tüdőmet teleszívni levegővel, olyan érzés volt, mintha valami gátolná, hogy a tüdőmet teljesen teleszívjam. Közben a hátam is fájt, egyrészt a gerincemnél, illetve a jobb lapockámnál.
Bekentem lidokainos krémmel és bevettem egy Aflamint, azóta tudok rendesen levegőt venni, de megmaradt a fájdalom a mellkasomban, kb a jobb mellem alatt, a hátamban a lapockámnál. Ha nevetek vagy köhögök, akkor a hátam a jobb lapockámnál kifejezetten fáj. Ha nagy levegőt veszek, a jobb mellem alatt fáj a mellkasom.
Gerincproblémám van, sajnos 2 éve kezeletlen, csak itthon tornázok, de mivel kisgyerekem van, sokat emelgetem, sokat mászkálok vele, sokszor elfáradok napközben. Kopás, gerincferdülés, csavarodás, minden, ami szem-szájnak ingere... :(
Jártam fizikora, de a covid és a gyerekem miatt ez két éve abbamaradt.
A tüdőtünetek miatt megijedtem, nem tudom, hogy a gerincem szórakozik, vagy valami tüdőgond lehet?
Arra gondoltam, hétfőn telefonálok, hogy hogyan van most a tüdőszűrés, talán az lehet az első lépés hogy kiderüljön, merre van a gond.
Tanácstalan vagyok amúgy, hogy mi lehet a háttérben, okozhat ilyet a gerinc?
Reggelre kicsit jobb, de még mindig marad a fura fájdalom a jobb oldalon, bár most inkább az oldalamon, nem a mellkason.
Levegővételnél is mintha valami nyomnáa nyelőcsőt.
Sokminden megfordult a fejemben, covid, tüdőrák, izomgyulladás??
Ha jobban belegondolok, éreztem hasonló légzési tünetet korábban, csak nem foglalkoztam vele.
Hmm, remélem, nem rák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!