Mit gondoltok, lehet, hogy hamarosan lecseng már ez a koronavírus járvány?
Egy csomó nagy járvány, úgy a 100 évvel ezelőtti spanyolnátha is 2-3 év alatt lecsengett, akkor lehet, hogy ez a Covid járvány is véget fog érni néhány hónapon belül?
Vagy meddig tarthat még ez a járvány? Szelídülni fog és nem lesz már olyan veszélyes? Vagy mi lesz itt egy év múlva?
Igen, Viktor ezért építi Debrecenben a vakcinagyárat izraeli befektetőkkel. Ugyanúgy kötelezővé teszi, mint az osztrákoknál.
Évi egyet fel kell majd venni.
Ő se lesz már sokáig doki :D
Maguktól nem állnak nyílvánosság elé, ezért kellene egy stáb, aki végigkérdezi őket. Ennél hitelesebbet senki nem tud mondani.
"Mert tudomásom szerint még nincs erről hivatalos bizonyíték, csak konteók vannak..."
Én mondjuk nem kis megdöbbenéssel hallottam egyik barátom lányától, aki idén harmadéves orvosi egyetemista, hogy tavaly egy őket tanító orvos mondta el egy előadáson, a teljes évfolyam előtt, nyíltan felvállalva a véleményét, miszerint szerinte nem természetes módon jött létre a vírus, továbbá hogy a tulajdonságai alapján melyik három vírus típusból lett "összerakva". Arra nézve nem formált véleményt, hogy véletlenül került ki egy ilyen kísérleteket folytató laboratóriumból, vagy szándékosan szabadították ránk.
Nekem amúgy egy 48 éves orvos, adjunktus barátnőm 2020 márciusában kb. ugyanezt mondta, csak akkor még nehezebben tudtam elhinni, hogy talán igaz, nem pedig konteó.
https://www.youtube.com/watch?v=4bLhDcVoPKA&t=125s&ab_channe..
Csak visszarakom, ne töröljük már le. Köszi.
"Az influenza is jön minden téli időszakban, nem tűnt el."
De azzal legalább hagynak minket együtt élni saját meggyőződésünk szerint.
Dehogy lesz vége, akkor miért épülne a debreceni vakcinagyár?
Irtózatos üzlet van a covidban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!