Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Epilepsziások be lehetnek oltva?

Epilepsziások be lehetnek oltva?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 05:06
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Vigyázni kell azzal mit állítanak az orvosok. Nekem epeműtét után azt mondták nyugodtan ehetek bármit. Ez hülyeségnek tűnt és felülbíráltam. A szobában ketten az orvosnak hittek. Én tettem jól. Ők fetrengtek a fájdalomtól.

Az egyik szomszédomnak azt mondta a háziorvos, aki egyben belgyógyász is, hogy nyugodtan beoltathatja magát annak ellenére, hogy a fél tüdeje hiányzik és egyéb problémái is vannak. Megtette, beoltatta magát és hónapokig szarul volt tőle. Nem egyszer elájult. Sajnos egy időben én is gyakrabban megfordultam az egészségügyben, és kiábrándító volt, amit láttam, tapasztaltam. Már rég eltettek volna láb alól, ha rajtuk múlik. Egyik betegségemből az állatorvos gyógyított ki sikeresen, másikból egy Facebook csoport tagjai, holott nem egy magánrendelőben is jártam, neves budaiban is. Most hogy a politika ilyen undorítóan kezd összefolyni az egészségüggyel, különösen átgondolok mindent. Palika és Nyunyóka sem véletlenül van olyan pozícióban, amilyenben.

2021. nov. 21. 06:12
 2/6 DeMoR ***** válasza:

Hello^^/

Igen.

[link]

[link]

2021. nov. 21. 08:01
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Na ugyan miért ne???
2021. nov. 21. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Igen,persze súlyosságtól függően egyeztess a kezelőorvosoddal,most lehet vakcinát választani.
2021. nov. 21. 09:18
 5/6 anonim válasza:
Igen, persze. Én is epilepsziás vagyok és be vagyok oltva. De mielőtt oltatni fogsz menni,egyeztess az orvosoddal, hogy minden jól menjen. Nekem semmi bajom, semmi mellékhatása nem volt az oltásnak. :)
2021. nov. 29. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Én be vagyok oltva, epis vagyok
2021. dec. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!