Normális az hogy mióta beoltották a barátnőmet mindig aludna?
Figyelt kérdés
Október végén oltották be és azóta mindig azt mondja hogy álmos, fáradt. Pfizert kapott. Én is be vagyok oltva de nekem semmi bajom.
23 éves
2021. nov. 19. 23:42
1/8 anonim válasza:
Nincs semmi összefüggés. Tél van, korán sötétedő, kuckózós időszak. Teljesen normális érzés. Aludjon amennyit akar.
2/8 anonim válasza:
Nekem a Sinopharmtól volt ilyen, mind az első mind a második után olyan erős álmosság tört rám hogy akármennyi kávét ittam elaludtam napközben. De kb 3-4 napig tartott csak mindkét oltasnal. Az október vége elég rég volt már. Haveromnak és anyukámnak is Sputniktól 1 hónapig migrénje volt. Szóval simán eltarthat a mellékhatás az erősebb vakcináknál akár eddig is.
3/8 anonim válasza:
Anyumék is nagyokat aludtak a pfizertől. Lassan el kéne múlnia, ha attól van.
4/8 anonim válasza:
Előfordulhat. Nekem 1-2 héttel az oltás után nagyon durva hetekig elhúzódó fejvájásom volt egy edzés után. Nyilván nem lehet biztosan kijelenteni, hogy az oltástól volt, de számomra elég valószínűnek tűnik. Korábban is ugyanúgy edzettem és semmi probléma nem volt. Utána olyan volt, hogy felmentem az első emeletre lépcsőn és úgy éreztem majdnem szétdurran a fejem. Szerencsére elmúlt. Korábban soha sem tapasztaltam még ilyet.
5/8 anonim válasza:
A nincs semmi összefüggés legalább annyira megalapozatlan, mint ha azt mondanád, hogy biztosan az oltás az oka. Lehet, hogy az időszak és az időjárás az oka, lehet hogy az oltás, lehet hogy a kettő együtt, lehet hogy egyéb.
6/8 anonim válasza:
Nem hiszem, de ha eddig nem volt ilyen gondja akkor lehet. Nem lehet tudni kinek mit okozhat az oltás.
7/8 anonim válasza:
5# józan logika. eygre sötétebb van egyre kevesebb ideig világos. én is aludnék pedig nem kaptam oltást.. nem kell mindent az oltásra kenni.
8/8 anonim válasza:
Én áprilisban kaptam Pfizert. Utána kb 3 hónapig ülve el tudtam volna aludni, olyan álmosságrohamok törtek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!