Nem érzek se ízeket, se szagokat. Nektek mennyi időbe telt mire visszakaptátok valamelyiket?
Figyelt kérdés
És hogy viseltétek?2021. nov. 19. 18:21
11/11 A kérdező kommentje:
Van olyan parfümöm ami szintén undorító rohadt szaga van, de ezeket semmihez sem tudom hasonlítani de ha megérzem hányni tudnék annyira rossz. Boltban dolgozom, és mikor el megy mellettem egy vásárló gyakran érzem ezt a büdös szagot rajtuk is, mert ugye a parfümöt büdösnek érzem. Kicsit hasonlít a penészre, de még sem, nagyon egyedi büdös szag. Szegény barátnőpmet megkértem ha velem találkozik, ne használjon ilyet mert öklendezem tőle annyira büdös, és szerencsém van mert nagyon megértő és nem sértödött meg.
2022. febr. 27. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!