Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Félek a koronavírustól?

Félek a koronavírustól?

Figyelt kérdés

19eves vagyok.

1honapja elkezdtem egy olyan helyen dolgozni ahol rengeteg embernek vagyok kitéve ezáltal a vírusnak is. Gyakorlatilag elkerülhetetlen hogy elkapjam a vírust, sőt már valós h most is bennem van mert sajnos sok embernek pozitív lett a teszt magam körül.

Anyukám belémhozza az ideget. Ő bevan oltva kétszer, de folyamatosan csak ilyeneket mondd hogy a munkatársának a 20 éves gyereke lélegeztetőgépen van pedig nincsen alapbetegsége stb.. olyanokat mondd h ha elkapom kitudja mi lesz és hasonlóak.

Oltatni nem akarok mert abban sem bízok..

Már full pánik van rajtam( panikbeteg voltam több évig meg szorongok gyakran)

2021. nov. 18. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Én most nagyon vívódom, hogy adassam e be, vagy nem. Nem akarom, hogy korlátozzanak. 🤷‍♂️
2021. nov. 18. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Vagy oltatsz vagy nem. Neked kell eldöntened, számodra melyik a kisebbik rossz. És ha oltatsz is, utána is érdemes óvatosnak lenni! Az oltás egy lehetőség, biztonságot nem ad!

Mi oltottak vagyunk, de az én anyám így is ideges, és meg is értem.

2021. nov. 18. 17:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát de reális nézve a dolgokat tudtommal nincs alapbetegsém stb, 19 évesen elég ritka h súlyos lesz nem?
2021. nov. 18. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak le korlátoznak.

2021. nov. 18. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
74%

Ha ennyire fosol, miért nem oltatod be magad? Több m illiárd ember kapott oltást, elenyésző a kockázata.

Egészséges vagyok, fiatal, kaptam 2 oltást, utána lett egy pozitív COVID tesztem, a tünetem meg összesen 1,5 nap orrfolyás volt. Az allrgiám rosszabb nyáron...

2021. nov. 18. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
oltás
2021. nov. 18. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:
42%
Annyira félek, hogy elüt az autó, de nem jövök le az úttestről...
2021. nov. 18. 18:44
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy ha elkapod, akkor valami komoly bajod legyen.. gondolj erre. A félelem csak legyengíti az immunrendszert.
2021. nov. 18. 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem akarlak semmire se rábeszélni de én személy szerint jobban fosok ettől a kísérleti oltástól mint a virustól. Sajnos sok olyat tudok akik felvették a 2 oltást és ugyanúgy súlyosan lebetegedtek vagy meg is haltak. Akkor ennek így mi értelme?
2021. nov. 18. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!