Miert izzadok mostanaban ejszaka?
Hetek ota ciklustol fuggetlenul izzadok ejszaka. Altalaban a hatam vizes es a mellkasom. Nem azik el az agynemu tole. Nem vagyok beteg, nem vagyok lazas. Antidepresszanst szedek huzamosabb ideje, de eddig nem volt ilyen panasz. A pajzsmirigyemben autoimmun gyulladas van, ez sem okozott eddig ilyet. Amikor elkezdodott a futesi szezon, akkor kezdodott az izzadas is. Mi lehet ez? Erdemes kivizsgaltatni? Meg vagyok kicsit ijedve, mert tudom, hogy par rakos megbetegedesnel tunet ez. :(
24/L

Nekem mélybelső hüvely gyulladástól volt ugyanez, szinte észrevehetetlen csak a tüneteit érzed, na meg azt hogy hal meg sajt szagú vagy ott lent.
Nekem 2 újjnyira ki is tágult emiatt. Menj orvoshoz azonnal..
De napkozben, meg inkabb fazok, nem ertem ejszaka miert jon ram az izzadas.
Nincs semmi ilyen jellegu tunetem. Annyi, hogy nem reg tettem le a fogamzasgatlot, es erzem a hormoningadozasnak a tuneteit, arra gondoltam meg, hogy nem-e ez is amiatt van.

Mert éjjel jobban alszik ember hidegben. Nekem fejem izzad olyankor nekem az izzados.
Próbálj hűvösebb aludni ha úgy is gond, akkor más lesz a baj.
Nem tudod hány fokban alszol?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!