Bélmozgás probléma vagy bélflóra vagy valami más ?
Reggel ébredés után WC .. majd utána rossz érzés marad vissza.. elmegyek utána csinálom a dolgom fürdök stb.. majd mikor elkezdek reggelizni, és leér a kaja.. egy percen belül elkezd mocorogni a belem , ami kellemetlen idegesítő érzés… ami meg is marad … majd kb . 1 -2 oran belül megint jön székelesi inger, de ez nem
Olyan erős hogy azonnal elkell mennem wc re, csak ha elmennék működne a dolog.
Rohadt idegesítő , teljesen lerontja az életminőségem.
Valakinek valami ötlete ?
Szia!
Én is hasonlót érzek most kb másfél hete :/
Neked mi lett végül a probléma?
Szia!
Azóta se sikerült rá jönni 😅.
Annyi, hogy sok tünetem enyhült… majd most még amit ki fogok próbálni, van egy probiotikum , amit ajánlott ismerősöm bimunoval… mert úgy érzem, hogy a bélflóra lehet a ludas.. annak elennére is, hogy a mikrobiom vizsgálat elég jó lett.
Neked mik a konkrét panaszok? Hogy jött elő ?
Remélem, akkor mostmár tényleg teljesen rendbe jössz! :)
Nekem úgy kezdődött, hogy egyik reggel nagyon nekiállt görcsölni a végbélem, olyan szúró, éles érzés volt. Ez elmúlt, viszont visszamaradt egy olyan érzés, mintha kb állandóan WC-re kéne mennem. Nem nagyon, csak érzem, hogy van lent széklet. Aztán ha elmegyek, sokszor vagy csak kevés jön, vagy egyáltalán nem is. Plusz a hasam is fájdogál és kavarog egész sokat. Ez van kb másfél hete, remélem, mostmár lassan elmúlik.
Gasztróshoz menj el :)!
Nekem olyan is van, hogy érzem a belemben mintha üresség lenne, mintha ennem kellene vagy hasonló.. 😅 sok fura össze nem függőnek tűnő panaszom van 🙄🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!