Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Bélmozgás probléma vagy...

Bélmozgás probléma vagy bélflóra vagy valami más ?

Figyelt kérdés

Reggel ébredés után WC .. majd utána rossz érzés marad vissza.. elmegyek utána csinálom a dolgom fürdök stb.. majd mikor elkezdek reggelizni, és leér a kaja.. egy percen belül elkezd mocorogni a belem , ami kellemetlen idegesítő érzés… ami meg is marad … majd kb . 1 -2 oran belül megint jön székelesi inger, de ez nem

Olyan erős hogy azonnal elkell mennem wc re, csak ha elmennék működne a dolog.

Rohadt idegesítő , teljesen lerontja az életminőségem.

Valakinek valami ötlete ?

2021. nov. 13. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el szűrővizsgálatra, allergia vizsgálatra az a biztos.
2021. nov. 13. 13:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Kedden megyek orvoshoz, gyomortükrézés volt meg vettek szövetmintát, de negatív lett... allergia vizsgálat is volt, és ott is negatív lett :/.
2021. nov. 13. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is hasonlót érzek most kb másfél hete :/

Neked mi lett végül a probléma?

2022. ápr. 28. 20:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Azóta se sikerült rá jönni 😅.

Annyi, hogy sok tünetem enyhült… majd most még amit ki fogok próbálni, van egy probiotikum , amit ajánlott ismerősöm bimunoval… mert úgy érzem, hogy a bélflóra lehet a ludas.. annak elennére is, hogy a mikrobiom vizsgálat elég jó lett.

Neked mik a konkrét panaszok? Hogy jött elő ?

2022. ápr. 29. 06:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Remélem, akkor mostmár tényleg teljesen rendbe jössz! :)

Nekem úgy kezdődött, hogy egyik reggel nagyon nekiállt görcsölni a végbélem, olyan szúró, éles érzés volt. Ez elmúlt, viszont visszamaradt egy olyan érzés, mintha kb állandóan WC-re kéne mennem. Nem nagyon, csak érzem, hogy van lent széklet. Aztán ha elmegyek, sokszor vagy csak kevés jön, vagy egyáltalán nem is. Plusz a hasam is fájdogál és kavarog egész sokat. Ez van kb másfél hete, remélem, mostmár lassan elmúlik.

2022. ápr. 29. 12:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Gasztróshoz menj el :)!

Nekem olyan is van, hogy érzem a belemben mintha üresség lenne, mintha ennem kellene vagy hasonló.. 😅 sok fura össze nem függőnek tűnő panaszom van 🙄🙄

2022. ápr. 29. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!