Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pajzsmirgy túlműködés és a...

Pajzsmirgy túlműködés és a szorongás,pánikbetegség közöt van kapcsolat?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapja diagnosztizáltak pajzsmirigy túlműködőnek,azóta szedem a tyroxint!

Voltam kontrollba az orvos azt mondta van egy kicsi haladás a gyógyuláshoz!

A tüneteim csökkentek,viszont nagyon rá szorongok dolgokra,pl.ha láttok valami betegségről szóló bejegyzést akkor rá parázok hogy lehet nekem is olyan betegségem lesz,volt olyan is hogy hirtelen olyan gondolat tört rám hogy "mi lenne ha a kocsi elő ugornék" de ilyenkor mindig észbe kapok hogy nem kéne ilyeneken gondolkodnom!

De utána ott marad ez a félelem érzet hogy vajon miért és honnan is jött ez a gondolat!

Sok helyen olvastam hogy a p.túlműködés okozza a pszichési tüneteket is!

De ha majd meg gyógyul a p.túlműködés vagyis helyre áll akkor elfognak múlni a szorongó rossz gondolatok?

2021. nov. 11. 18:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mért nem szeretnél pszichológushoz menni? Endokrinológushoz elmentél. Akkor pszichológushoz mért nem? nem bánt, sőt jó érzés.
2021. nov. 13. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!