Felvettétek a koronavírus elleni védőoltást? Ha igen akkor mik a tapasztalataitok? Ha nem akkor miért nem?
Azért kérdezem, mert pedagógiai asszisztens vagyok egy általános iskolában és fel kell vennünk az oltást. Én azonban nem tudom hogyan döntsek. Mi erről a véleményetek, hogy a munkáltatók kötelezik a dolgozókat az oltásra? Ti felveszitek vagy inkább otthagyjátok a munkahelyet?
Mellesleg valószínűleg voltam már kovidos 2 alkalommal is és a cukorbeteg szüleim is. Mindannyian túléltük és nem szorultunk kórházi ellátásra. Itthon átvészeltük.
Nem oltattam be magam és nem is terveztem, mivel nem vagyok vak sem agymosott marha és nagyon jól látom, hogy a kísérleti vakcinájuk lófaxt se ér. Az összes covid beteg ismerősöm kétszer oltott és kórházban is volt már közülük. Oltatlanul beteg ismerősöm nincs.
De mivel a kormány az éhendöglést ajánlotta fel mint alternatívát, ezért fogom beadatni, miközben élvezem a demokráciát amiben élünk.
Beoltattam magam, semmi extra mellékhatása nem volt, kis gyengeség.
Egyrészt 6 éve nagyon durván elkaptam az influenzát, tüdőgyulladásom volt tőle, 4 napig a lélegeztető tartott életben. Onnantól minden évben felvettem az influ elleni oltást is. Másrészt, haltak meg körülöttem nem idős, életerős emberek is a korona okozta tüdőgyulladástól, nem szeretném, ha engem is ez vinne el 28 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!