Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Felvettétek a koronavírus...

Felvettétek a koronavírus elleni védőoltást? Ha igen akkor mik a tapasztalataitok? Ha nem akkor miért nem?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert pedagógiai asszisztens vagyok egy általános iskolában és fel kell vennünk az oltást. Én azonban nem tudom hogyan döntsek. Mi erről a véleményetek, hogy a munkáltatók kötelezik a dolgozókat az oltásra? Ti felveszitek vagy inkább otthagyjátok a munkahelyet?

Mellesleg valószínűleg voltam már kovidos 2 alkalommal is és a cukorbeteg szüleim is. Mindannyian túléltük és nem szorultunk kórházi ellátásra. Itthon átvészeltük.

2021. nov. 11. 11:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem oltattam be magam és nem is terveztem, mivel nem vagyok vak sem agymosott marha és nagyon jól látom, hogy a kísérleti vakcinájuk lófaxt se ér. Az összes covid beteg ismerősöm kétszer oltott és kórházban is volt már közülük. Oltatlanul beteg ismerősöm nincs.

De mivel a kormány az éhendöglést ajánlotta fel mint alternatívát, ezért fogom beadatni, miközben élvezem a demokráciát amiben élünk.

2021. nov. 17. 06:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Beoltattam magam, semmi extra mellékhatása nem volt, kis gyengeség.

Egyrészt 6 éve nagyon durván elkaptam az influenzát, tüdőgyulladásom volt tőle, 4 napig a lélegeztető tartott életben. Onnantól minden évben felvettem az influ elleni oltást is. Másrészt, haltak meg körülöttem nem idős, életerős emberek is a korona okozta tüdőgyulladástól, nem szeretném, ha engem is ez vinne el 28 évesen.

2021. nov. 20. 10:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!