Be adassam az oltást? Melyiket?
Figyelt kérdés
24 eves hipochonder srac vagyok. Tavasszal atestem a covidon. Majusban csinaltattam antigen tesztet. 900-as lett az antitest szám majd most szeptember vegen ujra csinaltattam es meg most is 600. Kártyám van. De olyan jo lenne utazgatni... Olvastam hogy talan a kinai vakcina a legregebbi módszert hasznalva a legbiztonsagosabb. Sok az alhir, a faceboook poszt az oltasokkal kapcsolatban es elegge be vagyok szarva, felek beadatni foleg az rns alapuakat...2021. nov. 9. 17:02
12/18 anonim válasza:
Én biztos hogy be nem adatnám, csak gondolj bele ez az oltás addig megy míg meg nem hal mindenki, figyelj már itt van hogy most már 3. Oltás majd lesz 4.és így tovább ami igazából szart sem ér mert ugyan úgy elkapod. Ezt nem lehet kikerülni ez a vírus itt marad mostmár mindig, vagy elkapod vagy nem de legalább egészségesen halok meg nem oltással. Max akkor adatnám ha már munkahelyre meg a boltba se lehet menni akkor azt mondom szúrd ide aztán megyünk a levesbe,mert egy idő után úgy is az lesz. Így én még élek amíg lehet.
14/18 anonim válasza:
#12 "igazából szart sem ér mert ugyan úgy elkapod"
Maradjunk annyiban hogy nem a legélesebb kés vagy a fiókban.
Kötelező oltások megvannak? Szuper. Most élsz vagy a szellemed pötyögött? Mert hogy te is kaptál nem egyet. (Nem egyik se volt 100% os) Ha megvan a válasz akkor gondold újra...
Nagyon nem mindegy hogy 100 ból 100 vagy 100 ból 1 kapja el. Szerintem.
Bár lehet azóta az egy a több az új matekban.
15/18 anonim válasza:
Az orvos jobb tanácsot tud adni mint az itt lógók.
16/18 anonim válasza:
Egy kicsit sokan kapnak mostanában stroke-ot, de te tudod...
17/18 anonim válasza:
#16 Gondolom elkerülte a figyelmedet hogy korábban is 2019 előtt is nagyon magas volt a Magyar statisztika ezen a téren. Sőt már előtte is 20 évvel, de se baj. Csak most náluk is kiderült hogy kritikus az ellátás színvonala...
18/18 anonim válasza:
#15 Valószínűleg igen, amennyiben kiszabadulnak a malomkerékből 5 percre és lesz ideje vitába szállni valakivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!