Milyen ritmuszavar lehet ez?
1- 1.5 hete észrevettem h a pulzusom időnként szabálytalan , pont mikor tapintással mértem.
Kb 4-5 alkalommal volt ilyen ,de már nem tudom objektíven megitélni , rá stresszeltem , eleve stresszes és feszűlt vagyok.
Voltam dokinál , ekg , meghallgatta szívem , semmi.
Volt 24/h ekg , ott annyi volt hogy szórványos extra ütések - deezeket szoktam érezni , valamint szakaszos légzési aritmia. Igazából más tünetem nincs , de parázok , főleg mert nem tudom mitől volt , van ez.
Lehet pont a stressz az oka , hogy mérem a pulzusom , és ilyenkor mindig tekjesen normális a pulzusom , mármint 60-90 között.
Mit értesz az alatt, hogy szabálytalan?
Pl belégzésnél gyorsabb kicsit? az teljesen normális
Az extra ütésekkel sincs gond.
Inkább ne stresszelj és ne figyelj a szívverésedre.
Akkor tulajdonképpen ez természetes hogy a kilégzés után megtorpanást érzek majd miután beszívtam visszagyorsúl ?
Még egy kérdés a vérnyomásmérő is érzékelheti pláne ha kicsit vissuatartom nem szándékosan , csak szeretném természetesen -rágörcsölök és ezért jelzi az ütem külömbséget "ritmuszavarként. Már 2 orvosnál voltam de nem tudtam megnyugodni , szerdán pszichológus , csak nagyon parázok ezek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!