Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Márciusban átestem a covidon,...

Márciusban átestem a covidon, majd júliusban megkaptam mind a két pfizer oltást. Javasoljátok a 3. oltást vagy így olyan mintha már hármat kaptam volna?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 12:14
A kérdező szavazást indított:
igen.
nem.
8 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Nézesd meg az ellenanyag szintjét, ha belefér a költségvetésbe. Az eligazíthat.

Nem írod sem a korod, sem az esetleges egyéb rizikótényezőid.

Ha magas az ellenanyagszint és nem esel rizikócsoportba, akkor nincs sok értelme most ráoltani.

2021. nov. 8. 12:21
 2/12 anonim válasza:
73%
Ezt pont ne más mondja meg neked... merlegelj dönts el... ez most az egyik leg megosztobb kérdés..
2021. nov. 8. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Magyarorszagon osszemosodott a harmadik, booster oltas azzal, hogy a kinait kapott idosebbeknek egyaltalan nincs vedettseguk. Nekik a harmadik az elso igazabol.

Hat honap utan mennek harmadikra, mert gyengult a vedettseged, de meg Pfizerrel igy is van annyi, hogy jo esellyel enyhebben uszd meg a Covidot. Viszont a cel nemcsak ennyi. Hanem hogy ne is terjedjen, tunjon el a virus, ne mutalodjon a vegtelensegig. Ezert amikor idoszeru, kell oltas ujra.

2021. nov. 8. 12:47
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Nem olyan mintha 3 lenne, csak kettőt kaptál. Azt eldönteni mi nem tudjuk, hogy érdemes-e neked a 3.,orvostól kellene megkérdezni.
2021. nov. 8. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
4.-re is mehetnél már
2021. nov. 8. 13:40
 6/12 A kérdező kommentje:

39 éves makk egészséges férfi vagyok. Nincs alap betegségem és nem vagyok elhízott sem. A covidot csak egy laza náthaként vészeltem át. Ha még egyszer

elkapom akkor is ilyen lazán átvészelem.

2021. nov. 8. 14:15
 7/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatom kérdés akart lenni csak lemaradt a kérdőjel.
2021. nov. 8. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
21%
Na igen, ez jó kérdés. Most már mindenféle mutáns változata van, szóval nem lehet tudni mit okozna nálad egy új megfertőződés.
2021. nov. 8. 15:07
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj nem tudni ha elkapod milyen problémáid lesznek. Van egy munkatársam, 2020 nyarán kapta el Horvátországban, pár napig volt náthás, és kb 2 hétre elment a szaglása. Másodszor is elkapta tavasszal ekkor olyan rosszul volt, hogy majdnem kórházba került. Mind a 2 igazolt volt tesztel.
2021. nov. 9. 11:49
 10/12 A kérdező kommentje:

2 orvos is azt tanácsolta döntsem el ÉN be akarom e adatni magamnak a harmadikat. Mi alapján döntsem el ÉN ha az orvosok sem biztosak benne.

Csak abban biztosak, hogy ha ÉN akarom akkor januártól már megkaphatom a 3. oltást.

2022. jan. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!