Márciusban átestem a covidon, majd júliusban megkaptam mind a két pfizer oltást. Javasoljátok a 3. oltást vagy így olyan mintha már hármat kaptam volna?
Nézesd meg az ellenanyag szintjét, ha belefér a költségvetésbe. Az eligazíthat.
Nem írod sem a korod, sem az esetleges egyéb rizikótényezőid.
Ha magas az ellenanyagszint és nem esel rizikócsoportba, akkor nincs sok értelme most ráoltani.
Magyarorszagon osszemosodott a harmadik, booster oltas azzal, hogy a kinait kapott idosebbeknek egyaltalan nincs vedettseguk. Nekik a harmadik az elso igazabol.
Hat honap utan mennek harmadikra, mert gyengult a vedettseged, de meg Pfizerrel igy is van annyi, hogy jo esellyel enyhebben uszd meg a Covidot. Viszont a cel nemcsak ennyi. Hanem hogy ne is terjedjen, tunjon el a virus, ne mutalodjon a vegtelensegig. Ezert amikor idoszeru, kell oltas ujra.
39 éves makk egészséges férfi vagyok. Nincs alap betegségem és nem vagyok elhízott sem. A covidot csak egy laza náthaként vészeltem át. Ha még egyszer
elkapom akkor is ilyen lazán átvészelem.
2 orvos is azt tanácsolta döntsem el ÉN be akarom e adatni magamnak a harmadikat. Mi alapján döntsem el ÉN ha az orvosok sem biztosak benne.
Csak abban biztosak, hogy ha ÉN akarom akkor januártól már megkaphatom a 3. oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!